שירים של לפני השינה

Another Girl

New member
שירים של לפני השינה../images/Emo29.gif../images/Emo185.gif

אז אם נתעלם מה-Bedtime שהוא אוסף שירים של לפני השינה של הלהקה(שבאופן מוזר וחשוד
חסר את Goodnight! ) וננסה להרכיב אלבום מלא עם שירים שאפשר להירדם איתם בכיף,מה הוא יכלול?

The Mad Hatter

New member
הצפויים-

good night golden slumbers וכל אלה...אולי גם here there and everywhere בגלל האוירה ו...אין לי כח וזמן לחשוב כרגע. אחזור אליכם מאוחר יותר. ^_^

tin ker bell

New member
get back לפני השינה? ../images/Emo12.gif

זה שיר מקפיץ מאוד,אני אתפלא אם אצליח להירדם אחר כך...ולבחירה שלי::: something-המוסיקה פשוט יפה! yesterday,כמובן.. ולמרבה הפלא,הייתי נירדמת גם מ-strawberry filed forever michell-מסכימה לגמרי!

The Mad Hatter

New member
i will

כי הוא די מרדים כזה. וגם long long long (רק כי עכשיו אני חורשת על האלבום הלבן. ממש לא התלהבתי ממנו בהתחלה, אבל עכשיו אני מתחילה להתרגל והוא אחד מהאהובים עלי...^_^).

Another Girl

New member
Long long long זה שיר מדהים...

כששמעתי אותו בפעם הראשונה,פשוט הייתה לי צמרמורת. אפשר להוסיף לזה גם את And I love her,Michelle,Julia,cry baby cry,yesterday,you've got to hide your love away ועל עוד אחשוב אח"כ...

The Mad Hatter

New member
שיר יפהה...

אבל לא אהבתי אותו בשמיעות הראשונות כל-כך (אני מדברת על Long ) משום מה. מה עם i'm so tired? למרות שהוא לא לגמרי שיר מרדים. ואם כבר, i'm only sleeping *_* המ...אותי מרגיע across the universe אבל זו רק אני P:

BloodySkunk

New member
לא לגמרי?!

אותי לפחות.. Im so tired מצליח כל כך יפה להרדים.. ובכזאת שלווה |זר| הממ.. איזה עוד? something while my guitar gently weeps - אולי אי אפשר כל כך לקרוא לו מרדים אבל הוא תמיד מחזיר אותי לאותה סיטואציה שאני יושבת ושומעת אותו בפעם הראשונה ואז שוב שמה אותו.. ושוב שמה אותו.. ושוב..... וזה כזה.. נוסטלגיה מרדימה. The fool on the hill Because טוב ואחרון חביב ביותר, אמנם של הביטללז כלהקה, אבל של ג'ון, אחד המרגיעים ביותר.. (איזה פיתוח ציפיות עשיתי..
) קבלללו אותו....... ~~~REAL IS LOVE~~~

שאלה שכזאת

אף פעם לא הבנתי למה כל כך הרבה אנשים אוהבים את you've got to hide your love away, ואפילו הבנתי שהוא מעין קלאסיקה שלהם (?!). זה נכון?!

Another Girl

New member
שיר יפה,ללא ספק

ואחד השירים הראשונים,אם לא הראשון,שבו אנחנו שומעים צד אחר לגמרי שלהם,שהוא לא פופי ושטחי. לטעמי בהחלט קלאסיקה.

לא ענית על שאלתי:

למה????? אני לא מבין מה אנשים מוצאים בשיר הזה... (בלי להעליב, אבל זאת דעתי האישית)

Another Girl

New member
איך אפשר להסביר דבר כזה?...

זה שיר פשוט יפה... פשוט אבל נוגע. את ההסבר המלא תמצא בביקורת שלי ל-Help! שתתפרסם בשבוע האלבום

Octopussy

New member
זה ברור למה !

מחכים במתח ובספירת הפעימות לרגע בו צריך לצעוק: היי ! וזה כיף לאללה...

Another Girl

New member
אז מה יש לנו בינתיים?...

Bedtime with the Beatles/ version 2 1.Across the universe 2. Here,there and everywhere 3.Long long long 4. I'm only sleeping 5. you've got to hide your love away 6. Julia 7. Blackbird 8. Mother nature's son 9. She's leaving home 10. Norwegian wood 11. Michelle 12. And I love her 13. I'll follow the sun 14.Golden slumbers 15. Let it be 16. Cry baby cry 17. I will 18. I'm so tired 19.Yesterday 20. Goodnight שכחתי משהו?
(וכן,זה דיסק ארוך,מה לעשות)

beatles247

New member
אחד השירים שהכי מרדימים אותי

אם אני ככה שם את זה ברקע ולא מקשיב בקנאות למוזיקה הגאונית שבשיר זה i want you (she's so heavy)

Miss CB

New member
אמרו כבר את הכל!

אפילו את סקלטר כבר אמרתם
אז מה אני אוסיף??? בהחלט נאמרו פה שמות מדויקים: אם זה SOMETHING, ואם זה HERE THERE AND EVERYWHERE ואם זה... כל שאר השמות המדויקים שנאמרו פה. D-: אבל אני אאמץ את המוח עוד קצת בנסיון להביא שיר שעוד לא נאמר. אז הנה: AND I LOVE HER (מקווה שעוד לא אמרו, אני מזה לא זוכרת)!

למעלה