שירים של שי וירטשפטר ז"ל

שירים של שי וירטשפטר ז"ל

מאז שקסנדרה פרסמה את ההודעה על מותו שי וירטשפטר ז"ל התעניינתי בדברים שכתב, כתבתי מסרים לכמה אנשים מתפוז מהדברים שכתבו לזכרו הבנתי שהכירו אותו היטב, אבל הם לא ענו לי. מלבד איציק שהציע, שאני אעלה את הנושא כאן בפורום החברתי, גיליתי את השירים שלו באתר ליטרטורה שירים מעולים כפי שתראו מהקישור שלמטה. יש לי אתר מוסיקה בשם musicalgift בו דף מרכזי שירי מגרות הלב . ודפי משנה בכל דף מילות השיר המנגינה וצילום או ציור מתאים, לשי וירטשפטר ז"ל אני מעוניין לשים באתר, עשר -שתים עשרה שירים מולחנים ,המילים וציור או צילום כמו כן דברים עליו שנכתבו לזכרו בפורום ובמקומות אחרים. הייתי רוצה שבשירה ופרוזה יבחרו את 12 השירים, בכל דרך שתמצאו לנכוך, קיבלתי אישור מיעקוב מר חיים מנהל אתר ליטרטורה שהוא מסכים שנעשה מהשירים שאצלו באתר כל מה שראוי לעשות, בהמשך אני יכול להביא את האישור (לספקנים) אבל לאיציק שלחתי אותו במסר יעקוב מר חיים היה בעבר מנהל בכיר במשרד החוץ, איש תרבות ותומך תרבות אמיתי אודה שהכן השירים של שי וירטשפטר ז"ל הם אוצר אמיתי להתייחסותכם תודה http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1484 target=_blank>קישור לשירים http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1484 דבר נוסף אם נרצה או לא פרוייקט כזה עשוי להפוך למסחרי, הוא פאן שצריך לחשוב עליו ואפשר לעלות הצעות גם בעניין זה.

aiziq

New member
יש מנוע חיפוש לתפוז

אבל כדי להגיע לכל ההודעות של שי צריך את הסיסמא שלו. לכן מי שמעוניין להירתם למיזם יריץ נא חיפוש תחת שמו עד שנה אחורה וימצא את כל ההתייחסויות שלו אל שיריו של שי - כך יוכל למצוא חלק מהשירים. מבטיח לעשות כן בעצמי לכשימצא הזמן. איציק

יצירת מופת- שיר חזק של שי

ברחבה מול המוזיאון הציבו פסל אומלל שני לוחות ברזל עצומים במרחק מה אחד מהשני שעונים זה על זה כמשולש ללא תחתית לי זה נראה כמקום טוב להשתין הפסל הצטלם נתן ראיון ופרשנות פלצנית ושטחית כלוח ברזל עשו לו כבוד בא ראש העיר המבקרים חירבנו מילים מסובכות גם פרסמו בעיתון תמונה ענקית זה מוכר טוב יותר מזיוני מח במילים היצירה שתקה וחשבה על חלודה קהל בור צעק " המלך הוא עירום " וצדק בלילות נערים היו אונסים את היצירה משפריצים עליה כתובות שמות וריר לילה אחד זוג רומנטי התכנס בין הלוחות האדמה רעדה הפסל התמוטט והזוג נמחץ לא הצליחו להפרידם מהמשגל מישהו אמר שכעת יש רגש ביצירה איזה משורר גם כתב על זה שיר מטומטם

קיבלתי רשות המשפחה להלחנה שירים

של שי דברתי בטלפון עם האמא ואם האח והם שמחו מאוד על היוזמה דיברתי עם האח גיל והשמעתי לו את השיר בטלפון מקווה לשיתוף פעולה עם חברי הפורום בבחירת השירים כאן הקישור אשמח להערות ותגובות והצעות לשיפור יצירת מופת מאת שי וירטשפטר ז"ל

למעלה