שירים שנוגעים

שירים שנוגעים

בעקבות השרשור של ניבה על שירי אהבה מתקתקים האם יש שירים שנוגעים בכם? שיר שמתקשר אצלכים לזכרון או מדבר אליכם? שיר שכל מי שישיר לכם אותו יכבוש את ליבכם או לחילופין יגרום לצער ?

מוותק

New member
כ"כ

כן... יש כמה כאלה... כל אחד קשור לתקופה אחרת בחיים ונילווים אליו ריחות אחרים וזכרונות אחרים... Im all out of love Nothing is going to change my love Total eclipse of the heart אבל השיר שכבר כמה חודשים הכי מרגש אותי הוא My immortal: i'm so tired of being here suppressed by all of my childish fears and if you have to leave i wish that you would just leave because your presence still lingers here and it won't leave me alone these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me"
ואחריו כבר שנים (ירד מהמקום הראשון בשנה האחרונה) Iris ויחד איתו במקום השני (והמכובד מאוד) צועד השיר "Streets of london" אוופ ויש עוד כ"כ הרבה שפשוט מרגשים כל פעם מחדש...

niva99

New member
../images/Emo127.gif

טוויסט אין מיי סוברייטי / טאניטה טיקרם. איים און פאייר / ברוס ספרינגסטין. קרלס ויספר / ליונל ריצ'י וזוהי רשימה חלקית בהחלט.

LCA

New member
יש הרבה

dont speak / no doubt hello / lionel richie woman in love / barbra striesand angel/ shaggy tell him /celin dion & barbra striesand יש עוד המון שכרגע לא עולה לי...

זה כאילו אני כתבתי את הרשימה..

spooky dont speak, hello אלו בדיוק השירים שנוגעים בי . וכמובן היהודים. אני לא יודעת אם זה רק המילים, אני לא יודעת אם זו צורת הדירה המדהימה שלה אבל כל פעם שאני שומעת אותם הווליום במערכת עולה לגבהים חדשים "ולפעמים זו רק סירה קטנה שמסתירה את הנוף..."

למעלה