שירים שקשורים בשמות בסדרה

randomguy

New member
שירים שקשורים בשמות בסדרה ../images/Emo168.gif

יש הרבה שירים בסדרה, אבל זה לא מה שאני מדבר עליו, אני מדבר על שירים שלא מושמעים בשום פרק אבל קשורים בשמות של הדמויות בסדרה. אני חשבתי על כמה, תוסיפו אתם עוד כפי יכולתכם
1. לפני יותר משנה כשהתחלתי לראות האוס, השם שלו הזכיר לי שיר אנגלי מעצבן: "A house in the middle of a street"
2. אתמול שמעתי בגלגל"צ שיר של להקה אנגלית שפעם היה בה רובי וויליאמס שנקרא: "House of love"
3. היום שמעתי ב VH1 שיר ממש מגניב של שריל קראו שנקרא: "Steve Mcqueen"
הליריקס (המילים) בשיר משוריינות לחתימה שלי בעתיד, נא לא לגנוב, בעיקר לא שלוש שורות תחתונות
4. שיר ישן של אלביס קוסטלו: "Alison" כולל שורה מתאימה במיוחד לקמרון: "Alison, I know this world is killing you"

randomguy

New member
../images/Emo207.gif פתחתי קומונה: ג'ניפר מוריסון

אני מנסה את החתימה החדשה עם השורות מהשיר על סטיב מקווין
בהזדמנות רציתי לספר שפתחתי קומונה שהנושא שלה הוא ג'ניפר מוריסון
אפשר להגיע דרך הקישור בעולם שלי, או בקישור הלחיץ הזה: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=21667

randomguy

New member
../images/Emo207.gif יש לדעתי טעות בפרק האחרון

ששודר, תכנסו לשירשור הפרק היומי (אופוריה 2) בתחתית השירשור. בהזדמנות, יש לי שתי הערות על הפרק: הקטע עם השוטר בהתחלה, היה הקטע הכי spooky בתולדות האוס
הקטע שהאוס לא מצליח לתפוס יונה עיוורת - זאת היתה אחת הפאדיחות הכי גדולות שקרו להאוס

randomguy

New member
"לא הצלחת לתפוס ציפור עיוורת?!" ../images/Emo6.gif

זה נדמה לי מה שקמרון שואלת בטלפון את האוס
איזה בידור!

randomguy

New member
תיקון: הקטע עם השוטר בהתחלה, הכוונה

להתחלה של אופוריה 1, כשהשוטר רודף אחרי הפושע לסמטה ואחרי שיורים בו הוא מתחיל לצחוק. היה הקטע הכי מפחיד בהאוס אי-פעם

אתה מדבר

בסעיף הראשון על השיר Our House של מדנס, שהוא בכלל לא מעצבן. לי האוס מזכיר גם את השיר הזה וגם שיר מגניב אחר של אותה להקה שהולך ככה - "Welcome to the house of fun"

shahar615

New member
גם אני חשבתי על זה ורציתי להוסיף

את זה אבל לא היה לי כוח לחפש את השם של הלהקה..

randomguy

New member
../images/Emo9.gif גם אני התעצלתי לחפש את השם של

השיר והלהקה (בסעיף 1).

randomguy

New member
אחלה, מצאת עוד שיר! ../images/Emo45.gif יש לנו 5

"וולקם טו דה האוס אוף פאן" זה שיר נחמד. משום מה חשבתי על סעיף 1 (בית באמצע רחוב) שזה השם של השיר, אבל זה רק הפזמון, נכון שהוא לא ממש מעצבן, אבל הוא קצת מטופש וכל פעם שחשבתי על האוס בשבועות הראשונים שראיתי, הוא נתקע לי בראש עד שהוא נהיה ממש מעצבן!

Benjamin Turner

New member
רובי ויליאמס היה בטייק דאת, House

of Love זה של איסט 17 (לא יודעת למה אני יודעת את זה
).

randomguy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צודקת! ../images/Emo45.gif מגניב שאת יודעת

את זה
אני התבלבלתי בין שתי להקות הבנים הבריטיות
אבל רובי וויליאמס יש רק אחד...בעצם אני הכפיל שלו (I wish)
זה כזה מגניב איך שהם אומרים את המילה לאב, ואיך שהם שרים: "one love, one love, everybody in a house of love" EAST 17 שרים גם את GOLD לא?

Benjamin Turner

New member
נדמה לי שזה one love, one god

וזה לא מגניב, זה פתטי, אם כי אכן יצאה לנו פנינה מהזבל הבויבאנדי הזה (רובי כמובן). אין לי מושג לגבי Gold. לא חושבת שאני מכירה שיר כזה.

randomguy

New member
אני די בטוח בקשר לגולד, זה להיט

של אחת משתי הלהקות בנים האלו, והולך ככה "gold, you need it, gold, you need it" אני מחבב מוזיקת זבל פופלארית
וד.א. יש גם איזה שיר ישן Gold שהוא לא זבל בכלל.

Hieros Gamos

New member
למה אתה מנצל"ש את השירשור החיוני

של עצמך?!
בכל מקרה- House of rising sun
זה לא השם המדויק נכון? בכל מקרה, אני מניחה שאתם יודעים למה אני מתכוונת ואם לא, בושו לכם

למעלה