שירים שקשורים לסרטים

שירים שקשורים לסרטים../images/Emo223.gif

טוב יש הרבה זמרים ולהקות שלוקחים את ההשראה לשירים שלהם מסרטים או אולי אפילו סדרות , ובכלל יש הרבה שירים שמזכירים קטעים מסרט מסויים או משהו הכוונה היא לאו דווקא לשירים מפסקולים אלא לדברים כמו I miss you של בלינק שמזכיר דברים שקשורים ל'סיוט שלפני חג המולד' או כמו IRIS של הגו גו דולס מהפסקול של 'עיר של מלאכים' לפני כמה זמן גיליתי שגם מי אימורטל נכתב ע"י בן מודי בהשראה של סרט שהוא ראה [לא היה את השם] ואני יודעת שאני עוד מעט אזכר בעוד.. בקיצור תוסיפו גם

HadasBud

New member
../images/Emo205.gifאוקיי יש לי אחד

אולי זה רק אני אבל בהארי פוטר 5 יש את הקטע של וולדמורט ודאמבלדור עושים דו קרב ואז הארי יושב כזה ומכסה את הראש ויש מלא פצוצים ושטויות לי זה גרם לחשוב על stay together for the kids של בלינק D:

elknetld2kil

New member
זה בכלל לא קשור

STFTK זה על גירושין של הורים, זה לא קשור להארי פוטר (וזה יצא גם לפני הספר, אאל"ט)

Unaffected

New member
home של breaking benjamin

הוא על הקוסם מארץ עוץ. אני זוכרת שהקשבתי לו אחרי שראיתי את הסרט ונורא התלהבתי XD

elknetld2kil

New member
יש המון שירים עם איזכורים בשמות

כמו למשל: Moneen - Don't Ever Tell Locke What He Can't Do (נכון שזה פשוט טייטל אדיר???) FOB - Nobody Puts Baby In The Corner וכו' יש כמה קליפים על סרטים: TBS - Cute Without The E Alien Ant Farm - Movies (שום דבר ספציפי, אבל בסה"כ זה על סרטים) ויש עוד, פשוט התעוררתי לפני כמה דקות והראש שלי עוד לא עובד במאה אחוז. בלי קשר, תראו את הקליפ The Panic של Strata ותגידו איזה סרט הוא מזכיר לכם...

../images/Emo2.gif חחח זה באמת ענק [הכותרת של מוניין]

בכלל אחלה להקה אני חייבת לשמוע את השיר ועל השיר של פוב אמרו לי פעם אבל לא זכרתי בדיוק מאיפה זה בא אז לא רשמתי

ממש לא../images/Emo223.gif

אני אוהבת אותם ואני גם חושבת שהקאברים שהם עשו לאלקסיס הם נחמדים

למעלה