שירים שרם אוהב במיוחד

mulon1984

New member
שירים שרם אוהב במיוחד

יש לי רעיון. בואו ננסה לחשוב על כל השירים שרם אוהב במיוחד ונכין מעין אוסף דמיוני שכזה. אתם וודאי שואלים את עצמכם "מאיפה לי איזה שירים רם אוהב?!" ובכן, מה הבעיה? בראיון לתוכנית של ליאון נפוליאון רם סיפר שהוא ממש אוהב את poison של אליס קופר ומת כבר שנים לעשות לו קאבר. אז זה שיר ראשון לאוסף. בנוסף, סביר להניח שרם עושה קאברים רק לשירים שהוא אוהב (או שדפנה משכנעת אותו לעשות להם קאברים חחח "שוב הגשם"?) ולכן, אם הייתם בהופעה שבה רם עשה קאבר לשיר (ותנסו לחשוב קצת יותר מקורי מ add it up של the violent femmes) אז תכניסו גם אותו לרשימה.

bennyfromabba

New member
הוא עשה קאבר לפויזן!

בהופעה שהייתי בה, בסינדרום, לפני בערך 3 חודשים נדמה לי הוא גם הציג פעם את הדיסקים שהוא אוהב והיה שם דיסק של הגדול מכולם - FRANK BLACK! והוא אמר שהוא אוהב את כל הדיסקים שלו [שוב סימן קריאה]

mulon1984

New member
אני יודע...

הוא עשה את הקאבר לראשונה בסינדרום בהופעה אקוסטית, ואז כמה ימים מאוחר יותר הוא עשה אותו שוב בתוכנית של ליאון. יש לך המלצות על שירים מסויימים של פרנק בלק?

bennyfromabba

New member
כולם.

אבל, באמת, הסונגרייטינג של האיש הזה מפיל אותי לריצפה בכל אחד ממאות שירים ועשרות אלבומיו.. אם אתה רוצה משהו מעין "שיבה למקורות" תוריד את זה שמופץ באינטרנט וייצא בספטמבר BLUEFINGER האלבום ה-שלם ביותר DOG IN THE SAND האלבום היצירתי ביותר TEENAGER OF THE YEAR האלבום הרועש ביותר PISTOLERO ועוד אלבום רועש שכולם-אומרים-שהכי-גרוע-ואני-אוהב-אותו CULT OF RAY והאלבומים האחרונים שלו הם בגדר נשוויל-קאונטרי, ניל-יאנגים בוב-דילנים כאלה ואני עדיין יכול להקשיב שעות ל-FASTERMAN/RAIDERMAN למשל........

הדר ג

New member
אז זה מאוחר מידי לבשר שרם התארח היום ברדיו?

הוא התארח בתכנית אוטובהן בקול הקמפוס, והשמיע שירים ברוח התכנית (אלטרנטיבה של 70-80), והצליח להימנע לחלוטין מלהישאל שאלות מסורתיות כמו "אתה חושב שהלהקה הזו השפיעה על המוזיקה שלך?", בעזרת ניסיון לאינסוף באירוחים ברדיו שמביא למשפטים כמו "והשיר הבא שנשמע..." מצידו של רם. אולי יעלו את התכנית לאתר מתישהו.

למעלה