שירים

ailag

New member
שירים

לא ממש קשור לקומיקס אבל בכ"ז. שמתי לב שישנם הרבה שירים שיש בהם אזכור לסופר גיבורים. זה די מצחיק , הכמות שלהם יחסית לתוכן. תשרשרו שירים שיש לכם להוסיף.. הנה אלו שבינתיים מצאתי במחשב: (כן, חלקם לא ממש מוכרים.. לא נורא) three doors down - kryptonite aneiki - superhero astronaut wife - superpowers killing heidi - superman-supergirl travis - supergirl daze - superhero בערך כאן איבדתי ריכוז (הרבה שירים ברצף שלא היו קשורים לנושא) . אתם מוזמנים להמשיך.. אה כן, super furry animals וsuperjesus נחשבים?

gewitter

New member
מתוך Thick as a Brick

של ג´ט´רו טאל: So! Come on ye childhood heroes! Won´t you rise up from the pages of your comic-books your super crooks and show us all the way. Well! Make your will and testament. Won´t you? Join your local government. We´ll have Superman for president let Robin save the day.

Silver Surfer

New member
מממ

יש שיר של אמינם שקוראים לו superman (והקליפ של without me היה פרודיה על באטמן). בקשר לsupergirl היא מוזכרת גם בשיר של Reamon

כמה שאני זוכר

ל IRON MAIDEN בשיר BRING YOUR DAUGHTER TO THE SLAUGHTER יש שורה על SATAN SUPER HERO DEMONS זה נחשב? ויש להם ב RHYM OF THE ENCIENT MARINER משפט: OPERN YOUR COMIC BOOK IMAGINATION. לשב"ק ס´ (או אחד מהרכבי הראפ הישראלים האחרים) יש איזו שורה באחד מהשירים (המאוד מונוטונים ומשעממים שלהם) על: "אני הסופר מן של הגברים, תני להכנס לך בתחתונים, אני עושה ממש טוב בפנים". ואחרון שאולי נחשב ואולי לא, ל WIERD AL יש שיר על הרובוטריקים (שגם היה בפסקול הסרט נדמה לי).

effigy

New member
וHERO השיר נושא של ספיידרמן

ובסוף מופע קולנוע האימים של רוקי יש שיר בשם סופר הירוס...

comicsgirl

New member
שאני אתחיל לפרט?

אוקי, אז כמובן שאני, חולת ספיידרמן מושבעת, יזכיר את דיסק הפס-קול (המדהים, אני חייבת לציין) שיצא לו. השירים שבדיסק נכתבו על או בהשראת ספיידי הקטלני! הנה חלק: Chad kroeger feat. Josey Scott-Hero Black lab- Learn to crawl Alien Ant Farm- Bug Bytes Theory of a dead man- Invisible man Peter Yorn-Undercover תשמעו ותהנו! פשוט אחלה שירים!

comicsgirl

New member
שאלה,

אם אני כבר בעיניין ספיידי, רציתי לדעת האם היה קרוסאובר כלשהו בין ג´ן 13 לספיידי ומה היה הסיפור?

Supermans girl

New member
עוד כמה לרשימה...

cartoon heroes של aqua, מוזכרים בשיר המון גיבורים שונים. כמובן ש- save me של remy zero ו- hero של chad kroeger מעצם היותם פסקולים של תוכנית\סרט שקשורים לקומיקס. ו- captain america של moe.

ogmios

New member
עוד כמה

חוץ מהפסקולים לסרטי סופר-גיבורים (שבאמת יש יותר מידי מכדי להזכיר), לBad Religion יש שיר שנרא The Automatic Man (מופיע באוסף All Ages, לא זוכר איפה הוא הופיע במקור) שהוא מעין פארודיה על הז´אנר ושיר מחאה על החברה המערבית בכלל. לSpin Doctors יש אלבום שנקרא Pocket Full of Kryptonite, ונדמה לי שיש גם שיר כזה, אבל אני לא בטוח. אדיוס, אוגמיוס נוכח נפקד

ויאגרה

New member
עוד שירים

יש את ה-Theme Songs מהסרטים של באטמן, אבל רק אחד מהם מתייחס באופן ישיר לקומיקס, בערך - השיר "גות´אם סיטי", שיר הנושא של באטמן 4 (הסרט הכי גרוע בכל הזמנים ואחד היחידים מלבד שר הטבעות הראשון שממש סבלתי לראות אותם) של איזשהו בחור שחום עור שאני חושד שהוא בובי בראון, הבעל המופרע של וויטני יוסטון.

gewitter

New member
rocky horror picture show

בשיר הפתיחה יש איזכור או שניים לסופר-גיבורים. פלאש גורדון ועוד מישהו לפחות.

פלאש גורדון של עפרה חזה...

סתם דוגמה. "יותר חזק מסופרמן" מסרט בעל אותו שם (והצגה) זה מה שעלה לי עכשיו.

comicsgirl

New member
יש שיר...

ששמעתי אתמול, אני לא זוכרת של מי זה ואני לא זוכרת בדיוק מה השם, אבל אני חושבת שזה ככה: Hell is for superheroes איזה נחמד, הא? ד"א- אם מישהו יודע באמת את השם של השיר אני אשמח לדעת...

למעלה