שירי האוסבוע שלנו

טיפקסית

New member
שירי האוסבוע שלנו

של טיפקס- החיים שלך בלאפה [חבר'ה תקשיבו כמה המילים שלו נכונות,יואב שים את השיר בפינת חדר ניתוח,יש לי הרבה מה להגיד עליו] קובי אוז ורמי יוסיפוב-אני חוזר הביתה,דואט חד פעמי שנעשה במסגרת הסרט הפיקטיבי של טיפקס,טיפקס מקאברים את דורון מזר לא של טיפקס- דדי גראוכר-שמח תשמח גידי גוב-ערב אבוד גרסת ההופעה להקת פיקוד מרכז-גבעת התחמושת להקת יהושע-האיש מן הבקעה חיים משה-אל תוותרו על החלומות הדג נחש-המכונה של הגרוב,ג'רוזלם אריק איינשטיין-פסק זמן

קיבלת, הפינה הבאה תהיה עם החיים

שלך בלאפה. עד אז: טיפקס: אני ואת, ירון זהבי, ואתה. לא טיפקס: פורטיס: לילה משומר, הירושימה מון אמור. חם ומחמם: גברת תכלת, המלכה הלבנה חמי רודנר: אולי בכל זאת סאלי dream theater: in the name of god

עומרקה

New member
../images/Emo191.gif

טיפקס: מעלה אבק, עבריין צעצוע אחרים: Weird Al Yankovic - Confessions Part III; Trapped in the Drive Thru Ak'sent - This One מה קשור - חתולים כחולים יורדים ועולים שלמה ארצי - מלך העולם שלום חנוך - א-לי-מות, מחכים למשיח, אור ישראלי דיויד ברוזה - בוכה אל הקירות קוואמי, קוטג' וmc שירי - שידברו

הוד11

New member
אני עונה

שירי השבוע של טיפקס- ואתה שירי השבוע לא של טיפקס ג'ימי הנדריקס- אול אלונג דה ווטצ'טאוור, וודו צ'יילד, פרפל הייז טמפל אוף דה דוג- SAY HALLO 2 HAEVEN, WOODEN JEASOS ג'רי קנטראל- JEASOS HANDS קולולוש- SOME PLACE (וגם חלמתי היום בלילה על רבל סאן) שלום חנוך- אל תקרא לי עם

למעלה