שירי הבלוז של זפלין...

Mercury Dogi

New member
שירי הבלוז של זפלין...

בזמן האחרון אני ממש חזק בבלוז שומע רק בלוז כל שעות היממה ורציתי לשאול אתכם איזה שירי בלוז של זפלין אתם הכי אוהבים ועל הדרך איזה שירי בלוז אתם הכי אוהבים בכללי.......

SaintJohn

New member
Tea For One, בתור התחלה

When the Levee Breaks Since I've Been Loving You The Lemon Song I Can't Quit You Baby אני יכול לציין נוספים, אבל אלה האהובים עליי אהובים בכללי: Rattlesnake Shake Reefer Head Woman Road Runner Baby, Please Don't Go Big Ten Inch Record Walkin' the Dog Milk Cow Blues אירוסמית' עושים לכל השירים האלה קאברים ענקיים

SaintJohn

New member
ומוסיף עוד אחד

הביצוע של Whole Lotta Love ב-How the West Was Won מלא בביצועים נפלאים לשירי בלוז, יש שם 20+ דקות ענקיות.

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif חושב ש-Tea ו-Since הם הכי בלוזים מובהקים

שניהם ו-Quit הם הפייבוריטים שלי. אגב, גם You shook me מעולה, ויש שם עליה של טונים לרוברט בסוף, משהו מדהים!מומלץ למי שאוהב סולני רוק עם טונים גבוהים, שזה בדיוק מה שרוברט.

אני

המון זמן לא כתבתי פה [: אז ככה Bring It On Home-למרות שרק ההתחלה נשמעת בלוזית (לפי דעתי) Ramble On-גם זה לא ממש בלוז אתם יודעים האמת היא שאני לא מוצא הרבה כי הרי לד זפלין זה רוק כבד וזהו!

Anuerysm

New member
אני בקושי שומע בלוז, למרות שאני כמוך בערך

בקטע של רוק בלוז, אבל בלוז אמיתי אני לא עובר יותר מדי את הביביקינג או את ווילי דיקסון האהובים עלי של זפלין הם וון דה ליבי ברייקס ושאר שירי המפוחית המדהימים כעיקרון אני גם מנגן על מפוחית אז אני בכלל נהנה מהשירים האלה להקת הרוק בלוז האהובה עלי היא (בטח כבר הבנת את זה) Ten Years After, אני אובססיבי אליהם בצורה מטורפת וכמעט כל שיר שלהם הוא מאסטרפיס

למעלה