שירי הופעות

V O L T A

New member
שירי הופעות

איזה שיר חדש מפורטה אתם הכי מצפים לשמוע בהופעה הבאה של היהודים בה תהיו? ומהו שיר ההופעות האולטימטיבי בעיניכם של הלהקה? אני הכי מחכה לשמוע את ``גם כשלא בוכה`` ושיר ההופעות האולטימטיבי שלי ללא עוררין זה יוב גוט טו... כן,כן טיטי מלכת עולם

Dug E

New member
מסקרן אותי לשמוע את BE, WAY ולא יכול אחרת

עם כל הקהל שר ביחד עם תום.. אני מפחד מאכזבה מניו יורק סיטי בהופעות..מפחד שלא תהיה את אותה עוצמה שיש בדיסק.

דונט לייק../images/Emo99.gif

אז מה אם כבר שמענו אותו
עכשיו זה אחרת

קשה קשה...בחירה קשה,נראה לי ניו יורק סיטי

למרות שגם אני מפחד שהוא לא יהיה כמו בדיסק. עוד שיר שאני ממש מצפה לשמוע זה חופשי שיקפיץ את כל הקהל בפיזמון,נראה לי חוויה. ואחרון אחרון זה הנה זה בא שנראה לי הולך להיות חזק במיוחד

MarkDeen

New member
../images/Emo207.gif

לא יודע אם שמתם לב,אבל היהודים הורידו מהמייספייס שלהם את ההופעות בבראשית ובמעגן מיכאל. יש מצב שזה אומר משהו?

ליטטטט

New member
בדיוק אתמול דיברתי עם תום

על זה.. הוא אמר שאין בכלל ב15 לספטמבר הופעה שם.. והשקה לדיסק תהייה משהו כמו בסוכות

benrubin

New member
אז ככה....

כמו שרשמתי כבר.... ההופעה היחידה שסגורה היא ההופעה שיש בסלקום ווליום..... הופעה במעגן מיכאל כל הנראה תיהיה, אבל לא ברור עדיין התאריך.... ההופעה בבראשית לא סגורה עדיין, כי יכול להיות שתיהיה הופעה אחרת על התאריך שהיה אמור להיות כלום לא סגור חוץ מסלקום ווליום... בן רובין

../images/Emo121.gif../images/Emo41.gifעידכוןן הופעות../images/Emo41.gif

לא תתקיים בבראשית שום הופעה של היהודים. הופעה במעגן מיכאל תתקיים בספטמבר, כנראה ששבוע הבא יהיו פרטים נ.ב. חם לי!):

למעלה