שירי - היום יהיה לי העונג לפגוש

שירי - היום יהיה לי העונג לפגוש

אותך במחנה קיץ ? ולהכיר גם את שרי וים ? תבואי עם הבובות הקטנות המתוקות שלך ?

חני ח

New member
יצא לנו לפגוש את שירי ובני משפחתה לפני הלידה

בסוף שבוע שאירגנו ית"ד צפון ומימי באדיבותה הרבה
השחילה גם אותנו. אהבתי לראות את הקשר המיוחד שלה עם שני אחיה - פשוט מרגש ! מיסרי לה דרישת שלום והרבה מזל טוב להולדת התאומים.

חני יקרה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

זכות גדולה הייתה לי לבלות סופ"ש איתך ועם משפחתך הנפלאה, רק חבל שזה היה קצר. יאלה תתכוננו הפעם יהיה ארוך יותר. וברור שגם להכיר את שירי זיו ים ושרי המדהימים זו זכות גדולה. אורלי יקרה, שמחה מאוד שהיה כייף לאור, תבלי תרקדי ותהני בכרמיאל.
מימי.

חני ח

New member
../images/Emo23.gifמימי ההזמנה שלי עוד בתוקף תפתיעי אותי../images/Emo23.gif

מימי אולי שאני יראה אותך ואת נריה לחץ הדם שלי יעלה ויהיה נורמלי

אכן היכרתי את משפחתה הנפלאה של שירי.

והבובות הקטנות מדהימות. ושרי וים - מלאכים מקסימים שישר נכנסים לך ללב הם עושים במחנה הזה עבודה בלתי רגילה עם המלאכים שלנו. יש שם צוות מסור ואוהב, וכל כך מרגש לראות איך הילדים נהנים שם ויוצרים קשרים בינם לבין עצמם ועם הצוות. הילדים שזו השנה הראשונה שלהם - עזבו היום, והשאר נשארים לעוד שבוע. אבל כולם כבר מחכים לראות את אור בטיולי סוכות ופסח, ובוודאי במחנה קיץ הבא. בישיבה עם ההורים, הם סיפרו על פרוייקט של כפר לבוגרים (מעל גיל 21) עם צרכים מיוחדים, שהם מקימים בכפר סבא. יקראו לו כפר רימון . הם ממש בשלבים ראשונים שלו. מגייסים תרומות, צריכים עזרה מכל הסוגים.(קשרים עם תורמים גדולים, קשרים עם שר הרווחה, וכו') יש לי את מס' הטלפון של זאת שמארגנת את הפרוייקט, למי שמעוניין בפרטים.

למעלה