שירי השבוווווווווווווווווווווע

טיפקסית

New member
שירי השבוווווווווווווווווווווע

אני מתחילה: אריק איינשטיין-סע לאט [נוסעים במכונית הישנה אל תוך הלילה הרטוב,הגשם שוב נהיה כבד ולא רואים ממטר] funkenstein-W.G.T.A אלונה דניאל-ככה זה [מתוך התוכנית "בא בלילה"] חמי רודנר ויוני בלוך-מה שעובר עליי הדג נחש-רק פה והמחפשים בע"מ טיפקס-שיר הפז"מ נמרוד שיקלר-יש פרחים

הוד11

New member
מה שעובר עליי

במקור של איפ ה הילד חשוב לומר. שיר השבוע שלי- בסבסוה של שריף הילד הדרוזי

טיפקסית

New member
הוד ראה dvd כפר המוזיקה 2004

חמי רודנר ויוני בלוך בקאבר משו בנזוווווווווווווווווווווווונה אגב מישהו שם לב פעם שהקול של חמי רודנר מאוד דומה לקול של יאיא כהן אהרונוב? זה מפחיד הם כמעט זהים בטונים

הוד11

New member
אישית לא מת על יוני בלוך

אבל איפה ניתן להשיג את הDVD הזה? יש אותו באימיול?

טיפקסית

New member
אני קיבלתי אותו מתנה ליומולדת

מבת דוד שלי המלכה לא יודעת מאיפה היא השיגה נסה בחנויות כמו טוואר רקורדס,האוזן השלישית,התו השמיני וכדומה יחש שם גם את הדג נחש,טיפקס והדורבנים,אביב גפן ועברי,מוקי פילוני ופלומפי,שייגעעעעעצ [איזה מסטולים] ועוד רבים וטובים אחרים

הוד11

New member
שייגעצ ענקיים!!!

שמעתי בכיתה ח' ומאז הפסקתי אבל עדיין חולה על הטקסטים שלהם "את דומה לכלב נובחת בלי סיבה לא רוצה להירגע גם לא לרגע" שיר ש/ובניסטי אבל מצחיק אחושילינג

טיפקסית

New member
שייגעצ חיממו את הדג בנהריה

עיר הנוער נהריה 2004 שייגעצ עלו לחמם את הדג הייתי שורה ראשונה ישר מול יובל ושיקו אתם יודעים שזה מה שאומרים "הרכב מנצח" אגב בדיוידי של כפר המוזיקה שמו את הביצוע שלהם ל"אבא עורך דין"

sunshiner

New member
את דומה לפיתה, וזה חבלללללללל

כיתה ח' זה גם אצלי הזמן שאהבתי אותם, במהלך כיתה ט' די הפסקתי עם זה... הם דביליים, לפעמים יותר מדי, ולפעמים קצת שבלוניים, אבל אי אפשר לקחת מהם את שיקו (גיטריסט אדיר ושיר נחמד
), את רוב הדיסק השני וגם כמה שירים מהדיסק הראשון, למרות שיובל מנדלסון נשמע שם כמו אביב גפן, וזה ממש לא מחמאה.

הדיוידי חרא

בתור אחד שהלך לכל כפרי המוזיקה אני חושב ש2004 היה הכפר הכי טוב. אבל זה לא הפריע להם לקחת את הביצועים הכי דפוקים משם ולערוך בצורה כל כך גרועה (6 שירים מההופעה של עברי לידר ואביב גפן! לעומתם אף לא אחד משלום חנוך, ברי סחרוף או משינה). הדבר היחיד שטוב בדיוידי הזה זה שאני מופיע שם (בשיר של מוקי). קול הרוק הייתה אחת ההופעות הכי טובות שהייתי בהן, חמי רודנר בנה אותה כמו שצריך והגדולה שלה הייתה למעשה בזה שהשירים היחסית בינוניים זכו לביצועי ענק! כל שיר דנדש, אם יש הופעה שהיה צריך להפוך לדיוידי או דיסק זו זו ולא שום הופעה אחרת שהפכו אותה לכזו בארץ.

טיפקסית

New member
חולקת על דעתך לדעתי הוא כמעט מצוין

[הביצוע של מאיה בוסקילה די מיותר אבל כדי לא לקפח אותה] ובאמת איפה ההופעות של משינה/פאנקנשטיין/שלום חנוך. האמת שאת שלום חנוך הקלטתי בזמנו מהשידורים של ערוץ 24,שידרו את הביצוע של "ככה וככה" ושל "מאיה" שייגעצ הכי הצחיקו אותי שהם התחילו לשיר את "אנחנו שנינו מאותו הכפר" "הלכנו לאכול שווארמה אני ושיקו עם כל העמבה והטחינה בפה לא יכולנו ללכת מטר קרעו לנו את החולצות וזה מגניב אנחנו לא רגילים לזה" "הקהל גדל ומתחרפן מיום ליום" מה שכן-למה לעזאזל הכניסו לדיוידי דווקא את שירת הסטיקר,יש שירים פי אלף יפים ממנו

sunshiner

New member
ב-2004 הייתי במופע של שבק ס'

גם שם היה אדיר (ועידו ודאי יסכים איתי) וגם משם אני חושב שלא לקחו שום שיר...

sunshiner

New member
שירי השבוע

הדג נחש- אני מפחד (לשחק מת) יוני בלוך- מי צריכה יותר נקמת הטרקטור- ירח, חיים, תמונות, עד מתי אקספרסו- אם יש מישהו למעלה (להקה של חברים שלי שאין מצב שאתם מכירים
)

אני-בספיישל שירים שונים

האמת שיצא לי ממש מוזר השבוע: שוטי הנבואה-תשאירי לי פרח איגלס-הוטל קליפורניה אבי גרייניק-ההוא מהאלה מופע הארנבות של ד"ר קספר-יותר מדי הביטלס-לט איט בי

הוד11

New member
אגב האיגלסב ודיוידי

שנה שעברה יצא לי לראות את הדיוידי של האיחוד של האיגלס והיה אחת ההופעות האקוסטיות היפות שראיתי (עם שלושה ביצועים שונים להוטל קליפורניה) היה ממש יפה

טוב רק עכשיו אני כותבת את שירי,,,,

השבוע שלי, למרות שכבר צריך לצאת של השבוע הנוכחי, אבל כמו שאומרים "קח אותו לאט את הזמן" אז לדעתי הכול מתחיל באהבה,ו.."מי יכול לנצח את האהבה". אבל את יודעים אנחנו יודעים ולא מיסמיים, "עוד לא הבנתי(מי)(הרי דבר ידוע שבאהבה נברא עולם, שום דבר אינו ידוע הנצח לא נמדד בזמן)" ברור לי לגמרי שעוד לא הבנו, שאהבה זה הדבר שמניע את העולם, אבל אנחנו עדיין מתעקשים,לחיות בצורה שגדלנו עליה, בתוך מלא מושגיים,והגדרות כמו כח למשל, שהם בעצם האשליות הכי גדולות, אבל,,"אם רק נעיז" לנסות לאהוב את כולם בלי לצפות לקבל משהו, כבר נקבל את הכול, ברגע שניתן באמת, הרי מה יותר שווה? ללכת כעוסים ופגועים, ומתוסכלים??? או ללכת מלאים באהבה, ומרגישים בתוך עצמנו שיש לנו מלא מה לתת??? אז באמת מה יותר כדאי?אבל כאלה אנחנו מגולגלים "בתוך נייר עיתון", לא באמת מנסים לשנות, רוצים שישנו בשבילנו, אבל כול עוד אנחנו לא נשנה,כלום לא השתנה, ואחרי שלא באמת נשנה, עוד נבקש שלום,,,איך יכול להיות שלום עם אין שלום בנינו פה בקטנה, אז שתרצו באמת, פשוט אבל ממש פשוט תתחילו לעשות שלום פה בקטנה, בנינו לבין עצמנו," שלום ועוד יום"וכולם מצפים שמשהו ירד מן השמיים, ו..."יהיה טוב (ובין שנאה לרצח מדברים על שלום)" עלק רוצים שלום, בסדררר בדמיון כן אנחנו רוצים שלום, אבל במציאות זה לא ממש ככה. אני מתחילה ממש לשנאות את העולם הזה,"אני שונא"והכי מצחיק שאם אני אוריד את הכעס, הבלבול, והפגיעה,אז יתברר לי שאני אוהבת את העולם הזה, ואנחנו פשוט מתנהגים בהגנו, כי אנחנו מפחדים שיפגעו בנו,אם נוריד את ההגנות. מה לעשות כול דבר והפוכו,בשביל להבין לא? אנחנו יושבים בבתים, הולכים לבית הספר, לעבודה, ולכול מקום אחר,שומעים,ומחדירים לנו לחיות בהגנות במלחמה, צריך להתנהג בכח, לא לוותר כדי שלא ידרכו עלינו, ואני שואלת האם זה נכון ללמד, להסביר, ולהראות דברים כאלה,"אדוני המלחמה" ולי לפעמיים נאבדים המילים, אני לא מוצאת איך לומר את המילה הנכונה,(כמו שפעם אמרתי על הנגן, שזה לא קשה לנגן,רק צריך להשים את האצבע הנכונה בזמן הנכון,ובמקום הנכון,,,חח
) " לא יודע איך לומר בך" שאני לא מוותרת על החלום " למעני" אבל כדאי להגיע לחלום אנחנו צריכם לדעת,,, שדבר ראשון לאהוב " בא באהבה" ואחרי שאנחנו אוהבים, אנחנו צריכים לשמוח לעשות"הילולה" כי כולנו כאן וזה "הכול מן ג'ה" הוא מכוון אותנו להגיע להבהנ בנינו לבין עצמנו, איך להתנהג כדאי לקבל עולם מושלם. אנחנו רק צריכים "להאמין" שעולם טוב עוד יכול להיות לנו, רק צריך "להבין את המים", אז "בוא" נפזר את מסך הערפל, כי הערפל קשה מאוד, אבל רק ב.."יחד" נצליח, צריל להבין שרק הרגע הזה קיים, מה שהיה או היה, ומה שיהיה זה יהיה זה לא כול כך משנה, צריך לחשוב איך עכשיו כולנו ביחד נהנה נשמח נרקוד, "ואם אתה עצוב, זה בגללך לרוב, אז תעמוד ותתחיל לרקוד, מה שוב שכחת שהעולם משחק, כן שוב שכחת שעולם משחק, אז רק תצחק, חהחהחה. בטוח הרבה לא מכירים את השיר הזה אבל זה של להקה בשם סוסנים,) אבל כן הכול בעולם הזה זה תהליך, שבו אנו משחקים, בשביל להגיע במודע, לידע שיש לנו בתוך נשמתנו, אז לבנתיים צריך לדעת להנות, לשמוח, בקיצור חייה ותן לחיות, רק אל תפגע באף אחד. ועם הזמן, הכולך יגע, נפזר את מסך הערפל, ואז הכול יחלוף, ונתחיל לחיות, ולא לשרוד, בסוף יהיה "ניסים" ואיך אפשר בלי איזה שיר של החג,,,, "נר לי נר לי " אז אמן וכול אחד יצליח להדליק, את האור שבתוכו, וכך נוכל לחיות באור ולא בחושך, אמן אמן אמן אמן ונצליח לגעת ולראות את האור, והכי חשוב אמן ויעשו איתנו ניסים, אז יאללה בואו נשיר שיר לאהבה, אבל אמיתי בלי מסכות (כי אני מתה על המילה הזו
חח סתם סתם) ובלי מזימות ותחכים פשוט לחיות את הרגע הזה בהכי טוב שיש, ועם מלא אהבה ותשוקה בתוך תוכנו, טוב שיהיה חג שמח
ומלא באור, וערב דבש לכולם

למעלה