ושלי ......
אהוד ה-
איידישע רסטאמן, דוד ושאול, יושב בצד הכביש, טיפ טיפה, מהרי נא, עגל הזהב, עיר מקלט, ענה לי, את כול הזמן שבעולם(שזה עם דודי לוי) גיטרה (שאת השיר הזה הוא רק מבצע) אין אין פשוט מלך אהוד, הידעתם שאהוד חי בטבע שנה, וזה רק מראה לי כמה שהוא באמת מלך, ראש טוב פשוט בחור לעיניין
עוד כמה שירים ישניים אבל ממש טובים,,,, עוד לא אהבתי (נעמי שמר) קומי צאי (ח.נ ביאליק) יש לי ציפור קטנה בלב (יגאל בשן, ויוסי בנאי אין הכישרון נשאר במשפחה
) למדבר (הלחן זה של סשה ארגוב) שוב יוצא הזמן (נתן יונתן) יהודית רביץ באה מאהבה דברים שרואים מכאן לא רואים משם, הכבש השש עשר, מי לאהבה, למי שאינו מאמין, (השיר נגמר במשפט "שאינו מבקש דבר, אבל הוא מבקש רק דבר אחד אהבה) אז איך אפשר בלי שיר אהבה,,, עוד על אהבה. מתוך מפגשיר: (אני עם הסייד הנודד בחלק הזה) האיש ההוא, הוא, תפילה חלונית, וכבר אמרתי שכול השירים שיצאו שם הם ואאוואאאווו מדהימים
ברי סחרוף אמונה עיוורת, הגיות, חלליות כמעיין מתבגר, לאהוב את עצמך, עבדים, ריבנו של עולם. שלום חנוך אדם בתוך עצמו, בלי לומר מילה, הדרכים הידעות, לאט לאט, ניגע אל החלום. חווה אלברשטיין את חרותי, אתה פלא, פרח משוגע, חיוכים, שוב, רחוק רחוק, כוורת נתתי לה חיי שיר מלחים, אני ואת אז, (רק יש קטע בשיר שאומר "מי ינצח פה, מי יצא מובאס" ואני לא רוצה שאף אחד יפסיד! ילד מזדקן. יש לי בעייה אני יכולה להמשיך לכתוב עוד שעה, אבל אני לא אעשה לכם את זה, אז זהו לבנתיים, אבל רק שתדעו שזה ממש לא הסוף של רשימת השירים שלי, יש לי פה בארץ אמנים כול כך טובים שזה לא פשוט לבחור את השירים. טוב שיהיה לילה דבש
יאללה ביי