שירי השבוע שלנו

טיפקסית

New member
שירי השבוע שלנו

מוזמנים לשתף ולהמליץ מתחילה: טיפקס: קוף לילה הימים האחרים [קאבר] תזרח אחרים: הדג נחש-סטטיסטיקה גידי גוב-הנסיך הקטן נעמי שמר-שירת העשבים מרסדס בנד-מלך הראפ של ירושלים בגרסה אקוסטית

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifשירי האוסבוע

קודם כל, את חייבת להשמיע לי את מלך הראפ של ירושלים בגרסה האקסוטית. ועכשיו אצלי:
של טיפקס- ריקוד הפסדובלה, בבית אבא (נהיה לי הטעם של הוד השבוע
)
שירי השבוע לא של טיפקס- Pink Floyd- See Emily Play
אריק ברמן- מה עוד ביקשת
ערן צור- כן לציפור

טיפקסית

New member
מלך הראפ של ירושלים אקוסטי

הם עשו במסגרת החודש הראשון של השידורים בערוץ 24 בתוכנית "המבוקשים",זה כלל גם ראיון מלא ומקיף עם כל הלהקה. רק זה ממש עצוב שהם מתפרקים. גל תורן עכשיו בחו"ל רונן כוכבי ואריאל שרבקובסקי אוטוטו נוסעים לחו"ל,כל אחד בנפרד לעיסוקיו הוא. אוף דווקא לפני האלבום השני שכל כך חיכינו לו? פעם הבאה שאני אבוא אליך אני אביא את הקלטת,אין לי ספק שתאהב ושכחתי עוד שיר שדי עשה לי את השבוע take that-want you back for good

sunshiner

New member
../images/Emo73.gifמה הם מתפרקים? ../images/Emo7.gif

את בטוחה? אולי הם רק בהפסקה או בחופשה? ומה עם האלבום באמת? יוצא או שלא? את בהחלט תביאי לי את הקלטת

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifומהו דיסק השבוע שלי?

Pink Floyd - Wish You Were Here דיסק שאני מכיר במלואו חצי שנה עד שנה ככה, אבל רק בערב תחילת שנת הלימודים קניתי אותו והשבוע שמעתי ממש את הדיסק עצמו שזה אומר קצת יותר הקשבה מרוכזת לשירים ובמיוחד למילים וכל העטיפה והעניינים. פינק פלויד ידועה בעטיפות האלבומים המדהימות שלה, שיפות לדעתי בערך כמו הדיסקים (העטיפה זו זירה שאמנים, גם הטובים שבהם, לא משקיעים בה לצערי אבל פינק פלויד לא מזניחים גם אותה, להפך) ולדעתי זאת היפה ביותר. תראו בעצמכם. נ.ב- מישהו מזהה הקבלה בין "Shine on You crazy Diamond" ל-"תזרח" של טיפקס?

אמילי אמילי אמילי

מאז מותו של סיד בארט אני נדלק יותר ויותר על השיר הזה, שיר דגול, ללא ספק מסמל תקופה אחרת של הפינק פלויד, כל כך מפתיע שעברו רק שנתיים בינו לבין הDARK SIDE... WISH YOU WERE HERE אלבום ענק, SHINE ON YOU CRAZY DAIMOND הוא ללא ספק היצירה הכי טובה (אם הDARK SIDE OF THE MOON נחשב כאלבום) בעת המודרנית, פשוט גאונות לשמה

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif איך שנתיים? ../images/Emo12.gif

דארק סייד יצא ב-73' בעוד סי אמילי פליי יצא ב-67', וגם אני נדלק עליו יותר ויותר מאז מותו של סיד בארט.. והוא באמת מסמל את התקופה הראשונה והפסיכודלית שלהם בצורה הטובה ביותר. DARK SIDE OF THE MOON הוא לדעתי אלבום שהוא יצירה אחת שלמה, והוא לדעתי האלבום הכי טוב בכל הזמנים. כאן פינק פלויד בשיאם, בלי ספק.

relics יצא ב71

וזה האלבום שממנו בא SEE EMILY PLAY וגם אני מחשיב את כל הדרק סייד כיצירה שלמה, אולם אם מדובר בשיר אחד, ללא ספק קרייזי דאיימונד הוא ה-שיר

הוד11

New member
אני!! אני!!!

שירי השבוע של טיפקס- גרי הניגרי!!!!!!!!!!!!! כמה שהשיר הזה ענק!!! מוזר שזה אחג השירים של טיפקס שגיליתי רק לאחרונה למה הלכת ממנו, שיר שגאוניותו ידועה משכבר הימים, לעולם הוא לא ימאס עלי, שיר כלכך טוב שירי השבוע לא של טיפקס- הדג נחש- איזה כיף טמפל אוף דה דוג- וודן ג'יזוס, סיי הלו טו הבן פרל ג'אם- רירויומירור, איוון פלוו אליס אין צ'יינס- ריין וון איים דיי, סלדג' פקטורי גבריאל בלחסן- ברוך הבא, בתוך הצינורות וכמובן כל האלבום מבול של אורפנד לנד

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif סחתיין על גבריאל בלחסן

כל מה שרשמת משובח אבל גבריאל זה חדש לי

הוד11

New member
פשוט אמן דגול

כאילו תמיד אהבתי את בתוך הצינורות אבל אחרי ששמעתי את ברוך הבא אני מתכוון לקנות את החדש, למרות שאת העוקד הנעקד והמזבח לא ממש אהבתי אבל גם שם יש לו קול ענק

eliadmo

New member
גם אני

טיפקס: בשפכת הזורם לא של טיפקס: ג'ירפות- גג שוטי הנבואה- קול גלגל הדג נחש- סטטיסטיקה

עומרקה

New member
הספרס ניצחו את מכבי!

היה משחק מעולה! טוני פארקר תן לי חתימה!!!!! (עזבו, הכנתי עבודה בלשון במשך שעתיים אני לא ממש בקו השפיות
) טיפקס - האפרוח (ציפי שביט!!!!!!!!!!
) ממעמקים - הפרויקט של עידן רייכל - יתכן שזה האלבום הישראלי הטוב ביותר או שזה רק אני?
דיויד ברוזה - אבק של החיים מירי מסיקה - באה אליכם שלום חנוך - אהבת נעורי Snoop Dogg - Vato Cassie - Long Way 2 Go Mary J. Blige - The Breakthrough (האלבום)

וואוו מלאאאאא

טיפקס: עננה, המסיבה של גודו, גברומנטי. חם ומחמם בום: המלכה הלבנה, גברת תכלת ויונתן הקטן רמי פורטיס: הירושימה מון אמור, פריז בלהבות, כחול אדמדם. ועוד ועוד ועוד אבל חבל על המקום

למעלה