שירי השבוע!

שירי השבוע!../images/Emo41.gif

שיר השבוע של THE USED:
שיר השבוע לא של THE USED:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
תמונת השבוע:

yaelrs

New member
עונה נה נה נה נה../images/Emo79.gif../images/Emo192.gif

שיר השבוע של THE USED: Just a little
שיר השבוע לא של THE USED: Muse- Space Dementia
קליפ השבוע: אמממ.. אין
אלבום השבוע: Muse- Origin of symmetry
תמונת השבוע
XDD

מישל דפ

New member
אני..

שיר השבוע של THE USED: im a fake שיר השבוע לא של THE USED: לייטס אנד סאונדס של ילוקארד קליפ השבוע: כנ"ל מהשאלה הקודמת אלבום השבוע: אין תמונת השבוע:

Red Guitar

New member
עונה../images/Emo199.gif

שיר השבוע של THE USED: All That I've Got שיר השבוע לא של THE USED: Goo Goo Dolls- Iris (אני לא בטוחה שככה כותבים) קליפ השבוע: Shut Up / simple plan זה היחיד שראיתי אלבום השבוע: השני של The Used תמונת השבוע:במחשב השני

whatascene

New member
רק בלי התמונה

שיר השבוע של THE USED: אממ...ממ..מממממ....... הדיסק הראשון =\ שיר השבוע לא של THE USED: אממ.. further seems forever - snowbirds and townies קליפ השבוע: איזה הופעה של רדיוהד, אבל לא זוכרת את השיר אלבום השבוע: counting crows - august and everything after תמונת השבוע: נייטסקי

Rose131

New member
נמנמ../images/Emo29.gif

שיר השבוע של THE USED: box of sharp objects- התחלתי לשיר את זה בבצפר, וזה שיר שמוזר לשיר כי זה נשמע כאילו יש לי נטיות התאבדות
שיר השבוע לא של THE USED: killing loneliness- HIM קליפ השבוע: killing loneliness- HIM אלבום השבוע: the used- the used תמונת השבוע: זה מחשב מוגלב, אני לא יכולה להעלות פה תמונות..

בנטליקע

New member
mmbop

שיר השבוע של דה יוזד: say days ago שיר השבוע לא של דה יוזד: rem- shiny happy people קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: in love and death תמונת השבוע: SPONGEBOB HOME MADE

../images/Emo129.gif../images/Emo41.gif מתאים לי עכשיו לגמרי

שיר השבוע של THE USED: the used - im a fake שיר השבוע לא של THE USED: Panic! At The Disco - but its better if you do קליפ השבוע: של סימפל פלאן-קרייזי אלבום השבוע: A Change of Pace תמונת השבוע:

וואהה../images/Emo98.gif../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif

שיר השבוע של THE USED: Maybe Memories
שיר השבוע לא של THE USED: I Never Told You What I Do For Leaving-MCR קליפ השבוע: משהו של Moby אלבום השבוע: The Used תמונת השבוע:

שלי

שיר השבוע של THE USED: listening
שיר השבוע לא של THE USED: seven nation army-white stripes
קליפ השבוע:לא ראיתי הרבה זמן...
אלבום השבוע:דיסק שצרבתי..המשומשים וMCR ןHIM
תמונת השבוע:כמו שברט אומר:"let it bleed"

למעלה