שירי השבוע

בלו בלו בלו ../images/Emo99.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

השיר של שייגעצ שעשה לכם את השבוע
שזיף..
שיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע
משקאות חריפים..
השיר שנמאס לכם לשמוע אותו ויצא לכם מכל חור
אבא עורך דין... דיי לחרוש!!
השיר שנורא בא לכם לשמוע ברגע זה
לויודעת
שיר שאתם מקדישים למישהו בעולם ומי זה
"אהובתי השונה" [מופע הארנבות של ד"ר קספר] לטולית
כפרעליה.

כן, כן... ../images/Emo4.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo122.gif ../images/Emo15.gif

אני והדיסלקציה... במקום לקרוא "שיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע" קראתי "שיר של שייגעצ שלא עשה לכם את השבוע"

JALULA2

New member
את ישנה גם הוא במיטה...אבל לא בשלך!

השיר של שייגעצ שעשה לכם את השבוע-פקיד אפרורי שיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע-מלאך של אביב גפן השיר שנמאס לכם לשמוע אותו ויצא לכם מכל חור-אבל אני שר מהלב מהלב... השיר שנורא בא לכם לשמוע ברגע זה-שלכת של אביב גפן שיר שאתם מקדישים למישהו בעולם ומי זה-המלאך לנטע (את מלאך:))

keeeren

New member
עונהה..

השיר של שייגעצ שעשה לכם את השבוע? קשה לי לחשוב שיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע? אביב גפן- המכתב השיר שנמאס לכם לשמוע אותו ויצא לכם מכל חור? רוני- מותק 2 השיר שנורא בא לכם לשמוע ברגע זה? אביב גפן- אהבנו שיר שאתם מקדישים למישהו בעולם ומי זה? לחברה שלי mad world של ג'רי לואיס

Michali17

New member
אני אני

השיר של שייגעצ שעשה לכם את השבוע: את דומה לכלב שיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע : DED OF ROSES של בון ג'ובי השיר שנמאס לכם לשמוע אותו ויצא לכם מכל חור : לא יודעת השיר שנורא בא לכם לשמוע ברגע זה: אני צריך אותך של אלג'יר.... מממ אני אשים אותו עכשיו :p שיר שאתם מקדישים למישהו בעולם ומי זה: מממ אני אקדיש את I WISH U WERE HERE לחבר שיהיה לכם סופ"ש חם ומזניב :p גם לך

Hezi The One

New member
אני עייף2#%#@5

השיר של שייגעצ שעשה לכם את השבוע?-משה מקנא נו זה השיר כמעט היחיד של שייגעצ שאני שומע בזמן האחרון (זה טיטי אבל לונורא) שיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע?-סינרגיה-כל השירים לעזאזל השיר שנמאס לכם לשמוע אותו ויצא לכם מכל חור-לוידע השיר שנורא בא לכם לשמוע ברגע זה?-מה עשיתי-סינרגיה שיר שאתם מקדישים למישהו בעולם ומי זה?-לחבק אותך-סינרגיה לבחורה שלי,פשוט

•No¥a•

New member
נמממ

השיר של שייגעצ שעשה לכם את השבוע - אין. שיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע - Lenny Kravitz - Believe In Me השיר שנמאס לכם לשמוע אותו ויצא לכם מכל חור - לא עולה לי לראש כלום
, אבל אני בטוחה שיש אחד כזה.. השיר שנורא בא לכם לשמוע ברגע זה - אף שיר שיר שאתם מקדישים למישהו בעולם ומי זה - אנג'י למיכלי שלי

אעמ.

שיר של שייגעצ- מרלין מונרו. שיר לא של שייגעצ- ג'ורג'יה של אפרת גוש... או עידן האלוהים, של היהודים. נמאס לי לשמוע- תנו לו צ'אנס. סתם שיר מעפן ומעצבן. בא לי לשמוע עכשיו- חולצת פסים של עברי. אינלי שיר להקדיש :) התמכרתי לפורום, אני נכנסת לפה פעמיים ביום, גם אם לא מגיבה :p

דיס איז אה פאקינג רוק'נ'רולללל

השיר של שייגעצ שעשה לכם את השבוע - איןןן שיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע - ספיד אופ סאונד של קולדפליי השיר שנמאס לכם לשמוע אותו ויצא לכם מכל חור - תנו לו עוד צ'אנס הוא שר מהלבבב מההההלבבבב השיר שנורא בא לכם לשמוע ברגע זה - Fuckin' Rock 'n' roll של BETZEFER שיר שאתם מקדישים למישהו בעולם ומי זה - "אם תזכרי אותי סיון" - לחברה שלי סיון, אני מלא זמן לא יודעת מה נסגר איתה ולא שומעת ממנה כלום..

../images/Emo168.gif

השיר של שייגעצ שעשה לכם את השבוע
אין
שיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע
אין קץ לילדות, נעליים, ניצוצות, עיר של קיץ- פורטיסחרוף. השיר שנמאס לכם לשמוע אותו ויצא לכם מכל חור
הוא שר מהלבבבבבב
נמאס לי מהשיר הזה גאד דאמט
השיר שנורא בא לכם לשמוע ברגע זה
חלום כחול של פורטיס. שיר שאתם מקדישים למישהו בעולם ומי זה
נאמר כבר הכל- למישהו
אין קץ לילדות- לאוהדי

מ

השיר של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- עושה ביד שיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- blackfield - blackfield השיר שנמאס לכם לשמוע אותו ויצא לכם מכל חור- לא ציפיתי %#$@%@ השיר שנורא בא לכם לשמוע ברגע זה- שיר מגריע של אביב.. כל שיר
שיר שאתם מקדישים למישהו בעולם ומי זה-הזמן שלך, לעצמי
אה, והייתי בניצנים. היה נחמד. ביהודים ואביב היה הרבה הרבה הרבה יותר כיף. אבל ראיתי את טולייצ
ואת אורטל השניה
ואת נמש...

invAsion

New member
3...2...1... GO ../images/Emo103.gif

השיר של שייגעצ - לב מפלסטיק לא של שייגעצ - תחזור תחזור / משינה נמאס לשמוע - הוא שר מהלבבבבבבבבבבבב (זה מאוס רישמית. על כולם) השיר שבא לי לשמוע - i don't like של היהודים שיר שאני מקדיש - בוקר טוב / דיקלה - לכל תנועת הנוער העובד והלומד!!! (באמת שיר מומלץ, תורידו)

למעלה