שירי השבוע

קבלוו

השיר של שייגעצ שעשה לכם את השבוע ? אוי ואביו שיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע ? מספיק בן אדם - מוניקה סקס השיר שנמאס לכם לשמוע אותו ויצא לכם מכל חור ? מילים יפות מאלה של עידן רייכל הזה בעעעעעעעעעע השיר שנורא בא לכם לשמוע ברגע זה ? זה היה ביתי אינפקצייה שיר שאתם מקדישים למישהו בעולם ומי זה ? לחברה הכי טובה שלי אנג'ל של רובי ווליאמס

שטיצה

New member
ממ. |:

השיר של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- אין לי אויר. שיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- בוקר טוב - ירמי קפלן. השיר שנמאס לכם לשמוע אותו ויצא לכם מכל חור- תנו לו צ'אנס :S השיר שנורא בא לכם לשמוע ברגע זה- עליסה - אביב גפן. שיר שאתם מקדישים למישהו בעולם ומי זה- מודדת - ירמי קפלן, למישהי. :\

Sheygets16

New member
../images/Emo122.gif

השיר של שייגעצ שעשה לכם את השבוע: פקיד אפרורי. :] שיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע: Blackfield - Pain השיר שנמאס לכם לשמוע אותו ויצא לכם מכל חור: סוליקו, השיר הזה מציק לי מהרגע שהוא יצא. השיר שנורא בא לכם לשמוע ברגע זה: הכל מתפורר ;[ ולא בא לי להקדיש :X

אממ

השיר של שייגעצ שעשה לכם את השבוע: אין כזה. שיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע: יוני בלוך - אולי זה יוני. השיר שנמאס לכם לשמוע אותו ויצא לכם מכל חור: תנו לו צ'אנס ;[ השיר שנורא בא לכם לשמוע ברגע זה: אביב גפן - שנינו שווים. שיר שאתם מקדישים למישהו בעולם ומי זה: coldplay - in my place למישהו.

יאללה אניני

השיר של שייגעצ שעשה לכם את השבוע? מממ אוי ואבוי חחח שיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע? מממ מה שעובר עלי0איפה הילד השיר שנמאס לכם לשמוע אותו ויצא לכם מכל חור? ברור ששר מהלב די עם השיר הזההההההההה
השיר שנורא בא לכם לשמוע ברגע זה? מממ עכשיו כלום שיר שאתם מקדישים למישהו בעולם ומי זה? אם הדרך-אינפקציה...לשחר אחד החברים שלי חחח טחנו את השיר הזה במחנה כל הזמן שרנו אותו ואת ריקוד האתיופי לחבר שלי שהמצאתי איתו את זה

למעלה