שירי השבוע

טיפקסית

New member
שירי השבוע

דנה ברגר וחמי רודנר-אהבה ,ביצוע משותף בכפר המוזיקה ניצנים 2004 טיפקס והדורבנים במחרוזת דיסקו כנ"ל ביצוע מכפר המוזיקה ניצנים 2004 שחר אבן צור-עירומים [איזה שיר גאוני זה] איפה הילד-מה שעובר עליי שלום חנוך-מחכים למשיח מירי מסיקה-באה אליכם מיטל טרבלסי-הו רב חובל טיפקס-יש לי חברה ביצוע מתוך מסיבת יום הולדת שנתיים לערוץ המוזיקה 24 סוליקו-סוליקו בסאטלה רמי קליינשטיין-רוחות מלחמה הדג נחש-שלום,סאלאם,פיס יזהר אשדות-התחלות קוואמי-עשר אופירה ורווית יוספי-לשמוח ולרקוד נוער שוליים-בים לבן טיפקס-האחרון בעשירון התחתון חיים משה-כל נדריי תומר יוסף-אל תטוסי

sunshiner

New member
שליייייי

פורטיסחרוף - הפוך, ניצוצות (מתוך כשהגיטרה מסנרת את הלילה, או מההופעה אתמול...) אינפקציה - שלי (גירסת אלבום, למרות שגם גירסת ההופעה אחלה) שלומי שבן - המפעל (מתוך אירוח שלו במוזיקה היום בשנת 2002) green day- jesus of suburbia (אני מקווה שכתבתי את זה נכון)

היית בבארבי יא מ#$@%#$%?

לא פייר שקיבלתם את למעלה! קיפוח! אם הם לא ישירו את זה מחר אני עולה על הבמה ושר את זה בעצמי! והשירים שלי: טיפקס-כמו נעלם רמי קליינשטיין-משהו טוב ואת שרה ברדיו החברים של נטאשה-יש זמן רמי פורטיס-פריז בלהבות (כמה אקטואלי) הדג נחש-מה נעשה מעסק שחור (בעיקר בגלל הפאשלות עם המילים, אז הם עשו את זה הכי מצחיק!)

sunshiner

New member
חחחחחחחח אחושילינג אקטואלי

איפה הם מופיעים היום? בבאר שבוע לא? ומה זה למעלה? רוצה! רוצה לישון!!!

הופיעו במעבדה בירושלים, היה ענק!

3 שעות של טירוף עולמי, ולמעלה אחד שעשה את כל ההופעה (זה שיר של ברי שהוא כתב ביחד עם פורטיס).

למעלה