שירי חווה אלברשטיין

שירי חווה אלברשטיין ../images/Emo45.gif

אשמח לקבל עזרה במציאת שמותיהם של כמה שירים מפורסמים מאד, שמבצעת (לפחות שניים מהם) חווה אלברשטיין ומתחילים בשורות הבאות: 1)
"מכורה שלי, ארץ נוי אביונה, למלכה אין בית, למלך אין כתר ושבעה ימים אביב בשנה, וגשמים וסגריר כל היתר".. 2)
"היום אולי נדחה את בוא הלילה ולא נשאף לאור כוכב הן לי ולך יש כל אשר נשאלה מבלי מילים נדע זאת כי נאהב".. 3)
"אני רוצה לחזור אל הימים הכי יפים שלי הימים היחפים של בנימינה - כן אני זוכר - הכל זרם לאט, השמש לא מיהר אנשים אמרו שלום, חבר היה חבר"... 4)
"הולך לו מושק´ה ליריד ואוי איזה מזל ליד פונדק עומד לו גוי עם סוס לבן עם כתם על המצח וכתם על הגב ושערה של כסף זוהרת בזנב"... אשמח גם לגלות מי כתבו את (2) ואת (3)...

dearj

New member
קישורים

שירים אלה (ואחרים) ניתן למצוא בקישורים לחוה אלברשטיין של פורום זה (לחץ קישורים ובעמוד הבא זמרות ונסה את חוה אלברשטיין מספר 3 למשל). הראשון (2) נקרא פרח הלילך ונכתב ע"י אורי אסף ונורית הירש. השני (3) - ימי בנימינה - נכתב ע"י אהוד מנור ומתי כספי. לאלה שלא שאלת - (1) משירי ארץ אהבתי - נכתב ע"י לאה גולדברג ודפנה אילת ו (4) בלדה על הסוס עם כתם על המצח - כתבו יורם טהר לב ומתי כספי. בהצלחה עם הקישורים!

למעלה