שירי מימון- ווקאליסטית אדירה

LiRs Lullaby

New member

פייר, היא לא מקבלת מספיק קרדיט במדינתנו הקטנטונת על יכולת השירה שלה. ואני דווקא לא מעריצה של המוסיקה שלה.

EYSJE

New member
היא זמרת מצוינת אבל מרגיש לי שהיא זבל של בנאד

ם

והיא שופטת בדיחה דאגה להעיף את כל הבחורות היפות ששרות כמוה, אחרת אין הסבר למה מאי ספאדיה לא עברה שלב סינון כזה מוקדם אחרי הביצוע האדיר שלה באודישנים.

LiRs Lullaby

New member
אתה יודע שיש עוד שופטים חוץ משירי, כן?

ודווקא בקטעים האלה, עברי נראה כמו זה שמכתיב את הטון... או ההפקה.

ושירי, חוץ מהנפילות שלה בשיפוט כשהיא מושפעת מעברי, גילתה רגישות מול מתמודדים ונתנה להם ביקורת בונה.

EYSJE

New member
אין אף בחורה בסיגנון של שירי בנבחרת

זה כל כך שקוף שנטע נכנסה לנבחרת כשבכלל הייתה צריכה לא להיכנס לבתי השופטים רק בגלל ששירי דחפה אותה כי היא לא מאיימת עליה כי היא לא בסיגנון שלה. איך יכול להיות שמאי ספאדיה עפה הביתה בשלב כזה מוקדם? איך יכול להיות ששירי העיפה את דניאל אפילו לפני מאוריציו שבכלל לא היה צריך להיכנס לבתי השופטים? משהו פה מסריח ואולי אני חי בסרט ותכלס אני לא לוקח ברצינות את כל הריאליטי המחורבן הזה כבר הבנתי שזה חרטה אבל משהו לא מסתדר לי פה, וזה ידוע שהמקום השני עשה טראומה לשירי היא הודתה בזה אז זה הגיוני שכשהיא אחראית היא לא תרצה שבחורות יפות ששרות כמוה יתקדמו כי הן מאיימות עליה. וזה ברור שהיא קובעת הכל רואים בשולחן השופטים שכולם כמו חיילים שלה. רק היא רוצה משהו לא יעזור כלום זה מה שיקרה

ההדחה של דניאל עוד מובנת אבל ההדחה המוקדמת של מאי ספאדיה מדליקה נורה אדומה.

למעלה