שירי*, מצאתי!!!!! מצאתי את החוברת

שירי*, מצאתי!!!!! מצאתי את החוברת

מבית דניאל!!! שכחתי באיזה איזור את רוצה להתחתן. זה בערך 40 עמודים אז נראה לי קצת קשה לשלוח בפקס. אולי את רוצה שאני אשלח לך אותה בדואר?? אם יש לך שאלות ספציפיות אני אענה במידי (מחר בבוקר...)

*שיר

New member
יוווו! את נ-ה-ד-ר-ת!! ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

את יכולה לבדוק לגבי אזור ונקובר (קנדה) או צפון ארה"ב?

אז ככה:

באופן כללי כתוב שכל מחוז קובי את החוקים שלו, אז נראה לי שאת חייבת להתקשר לשגרירות קנדה בכל מיקרה. אבל ספציפית: אונטריו: זמן שהיה: 5 ימים לאחר קבלת רשיון הנישואין., או שלושה ימים לאחר פרסום פומבי של הכוונה להתחתן. מסמכים שיש להכין מראש: רישיון נישואין (שתקף לשלושה חודשים), שניתן לקבל במישרד הצרכנות והמסחר או ממזכיר העיריה. תעטדת גירושין או פטירה במיקרה הצורך. אין צורך בבדיקות רפואיות, החתונה אצל שופטיפ או אנשי דת מורשים. קליפורניה (שזה בדיוק מתחת לונקובר): תעריף: 67$ יש לעשות בדיקות דם. יש לבקש רישיון באופן אישי (כלומר, שניכם צריכים להיות נוכחים) בקשה לרישיון - יש לי רק את הכתובת הלוס אנג´לס, אבל נטלפון שלהם הוא : 5624622137, (סליחה שכתבתי מחובר, אחרת המספר משתולל...) עם קבלת הרישיון אפשר לתאם עם שופט, וזה עולה 25$. איפה עוד את רוצה?

*שיר

New member
תודה תודה תודה ../images/Emo24.gif

ודיברתי עם שגרירות קנדה ואין להם שמץ של מושג!! (והיא גם לא ידעה מי כן יכול לעזור לי)

אני ממש לא מבינה מי כן יכול לעזור

אם לא שגרירות קנדה!! אולי שגרירות ישראל בקנדה? יש אתר של מישרד החוץ (מוצאים בקלות דרך start.co.il ) ויש שם את הטלפונים של כל נציגויות ישראל בחו"ל. אולי תנסי שם? דרך אגב, זה ממש מדהים שאי אפשר למצוא כזו אינפורמציה בסיסית....

*שיר

New member
אני אנסה - לא חשבתי על זה. תודה.

בכל מקרה, לפי מה שכתוב בחוברת של בית דניאל זה נשמע קצת מסובך, אז אולי פשוט נתחתן בקפריסין וזהו (או שניסע מונקובר ללאס וגאס) וזה באמת לא נראה לי מידע שצריך להסתיר אותו... אני גם לא מבינה למה אין משהו מסודר.

Sharon_1

New member
שגרירות ישראל לא מבינים כלום בכלום

ולפעמים לא יאומן מי יושב שם (אני לא מכלילה, אבל הרבה אנשים נמצאים שם רק בגלל פרוטקציה וכו´). בכל מקרה ראי הודעתי לגבי עדכון קליפורניה, לגבי לאס וגאס, זה אמור להיות עוד יותר פשוט. אתם יכולים לנסוע גם לאיטליה - שם אני יודעת שצריך לשהות 5 ימים לפני. (אחותי עשתה את זה). בקיצור - אם את צריכה עוד פרטים לגבי איטליה או ארה"ב - אני כאן ואשמח לעזור!.

Sharon_1

New member
תיקון לגבי קליפורניה (היינו אתמול

אז אני ממש מעודכנת). לא צריך לעשות בדיקת דם. אכן עולה 67$, שני בני הזוג צריכים להתייצב עם תעודות מזהות, למלא טפסים (צריך לדעת פרטים בסיסיים כמו ארץ הלידה של ההורים, ושם האם לפני הנישואין), אם הייתם נשואים יש להביא תעודת גירושין (הכל כמובן מתורגם לאנגלית). רישום הנישואין תקף ל-3 חודשים, במהלך הזמן הזה צריך ללכת לשופט שישיא אתכם, מתקיים בבית המשפט בימים ג,ד,ה,ו (צריך לקבוע פגישה מראש). עולה 25$. יש הרבה מקומות בקליפורניה בהם אפשר להתחתן, אז אם את רוצה טלפון מסויים, תגידי, ואני גם יכולה לפקסס לך דף מידע שנתנו לנו.

למעלה