שירי פרידה

hobitit26

New member
שירי פרידה

היי כולם! אני צריכה שירי אהבה כאלה שמדברים על פרידה מאהוב-אהובה,ישראלים או לועזיים. מצד שני גם שירי "יש לי כוח להתגבר " {בסגנון i will survive תודה

אמממ

אהוב יקר/רונית שחר הייתי בגן עדן/שרית חדד אלינור/אתניקס עננים/אריאל זילבר מקווה שזה מה שחיפשת...

light angel

New member
אוהו ../images/Emo4.gif

יש לי המון כאלה, התחלתי לאסוף אותם בגלל... אהמ.. נו
בכל אופן: קשה בלעדיך/ שרון ליפשיץ זמנים קטנים/ טיפקס הולכת ממך/ שרון חזיז להתראות מתוק/ נורית גלרון the end of the world/ skeeter davis טיפה טיפה/ מירי מסיקה (התגברות) אוהבת אותך עוזבת אותך/ דפנה ארמוני ניגע אל החלום/ אחינועם ניני strong enough/ cher (התגברות) פחות אבל כואב/ יהודה פוליקר נגיעה אחת רכה/ יהודית רביץ don't speak/ no doubt i miss you like crazy/ natalie cole תגידי לו- אוהד חיטמן אתה פה חסר לי/ נורית גלרון still loving you/ scorpions וואו, זה הכל? היו לי עוד, לא זוכרת מה קרה להם. אבל זה עדיין
. מקווה שעזרתי.

idk

New member
../images/Emo26.gif

מומי לוי- צלול (וגם הגרסא של השיר עם קאשי, שיותר טובה לדעתי)

AlBundy

New member
ואולי מכיוון יותר הומוריסטי...

כמובן של Weird al yankovic: Since you've been gone One more Minute טוב, זה בעצם כל מה שאני יכול להציע.

AlBundy

New member
ואולי גם...

you don't love me anymore ורציני: אבנר גדסי - נפרדנו כך.

אתנה34

New member
וגם

1. הבלדה על חדוה ושמוליק 2. אצלי הכל בסדר 3. פרידה קשה 4. פתאום כשלא באת 5. תני לו פרח 6. בלדה לאשה 7. הכינור הנאמן 8. שיר אהבה ישן 9. היו לילות 10. אני נושא איתי 11. היי שלום יפה שלי 12. כמו צמח בר 13. צריך לצלצל פעמיים 14. הצריף הקטן 15. וידוי 16. ארבע לפנות בוקר

light angel

New member
"כמו צמח בר" זו לא פרידה

מאהוב/אהובה... זה לא שיר אהבה. זה יותר פרידה מאנשים, מחברה מסוימת, ממסגרת אולי.

למעלה