שירי שבתות וחגים

elliott

New member
שירי שבתות וחגים

שלום אני חדשה בפורום בכל פעם שאני צופה בפרקי הסדרה אני מתאהבת בשירים שבה, והייתי רוצה לראות רשימה של כל השירים שאי פעם הופיעו בסדרה... הסיכוי שזה יקרה קטן מאוד, אני מבינה, אבל שווה לנסות :) בטח תוכלו לעשות לי קצת סדר בראש- כמה פסקולים יש? מה השירים בכל אחד מהם? תודה מראש על העזרה!

qt1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

ראשית,יהיו שידורים חוזרים באוקטובר כך שאת ממש יכולה להרגיש בסיידר גמור לגבי השירים, מה שלא נצליח ביחד להיזכר כאן, נצליח לדעת בוודאות בשידורים החוזרים, ואני מאמינה שיהיו כמה פעמים. יש כאן לא מעט חבר'ה שממש מבינים במוסיקה שיש בסדרה, אני מאוד מקווה שהם יכתבו לך בכל מקרה מציעה לך לדפדף אחורה בדפים של הפורום,אפילו עד הדף הראשון-אחרי כל פרק היו כאלה שבהחלט התעקשו לדעת של מי היתה המוסיקה
עוד אפשרות- מחר לארגן לך ביחד, זו לא צריכה להיות בעיה, אין ספק שחסרים כאן המון המון פרקים הפורום לא נפתח לצערי, מהפרק הראשון של שבתות וחגים ואת זה נשלים בשידורים החוזרים אני מאוד מקווה. אבל בינתיים יש למשל לקבץ את השירים , אשמח לעזור מחר במהלך היום. שוב, ברוכה הבאה,
ליל מנוחה

תקווה4

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

לה לה אלון אבוטבול מושלםםם חולה עליוו

just me2

New member
שלום

גם אני מת על הבחירה של השירים כמו שאמרו כאן יש ש.ח של שבתות וחגים מאוקטובר(ושוב אני שואל - מהעונה הראשונה מההתחלה?)את מוזמנת לצפות בסוף כל פרק כתוב הפסקול של אותו פרק. דרך המוזיקה שם הגעתי גם לפרויקט הגומיה הענקים.. אני יכול לרשום כאן אומנים שמשמיעים אותם הרבה בשבתות וחגים אם את רוצה..

elliott

New member
תודה, אני אשמח אם כל אחד

אני אשמח אם כל אחד יוכל לרשום את השמות של האמנים שהוא זוכר שהשמיעו ואגב- זה נכון שהפסקול החדש הוא אוסף כפול?

zoeid

New member
היי

אני לא זוכרת הרבה כלל, תחשבי שאת מצפה לסחוט את כל המוזיקה מכל פרק ומכל עונה, ישנם שני פסקולים. אחד שיצא ואחד שייצא בקרוב, אם את מעוניינת. הנה התרומה הקטנה שלי ארכדי דוכין, מאיר בנאי, portishead כאן הדיסק הקודם שיצא יש באתר את הרשימה של השירים שבדיסק וגם באתר הזה נמצא הסינגל של אלון אבוטבול ''בואי אלי'' ואת הרשימה של הכפול אני לא מוצאת.

Gods Wave

New member
בפרק עם החתול של רפי

הושמעו הרבה שירים של שלום חנוך לפני כמה פרקים היה שיר של אפרת בן צור, לא בטוחה מה שמו. בפרק שביים אלון אבוטבול היו שירים של עמיר לב... והיה פרק שהושמע קטע מהסאונדטראק של רקוויאם לחלום - hope overture (מקווה שכתבתי נכון)

just me2

New member
הנה קצת ממה שאני זוכר

ברי סחרוף - גם בשיר הפתיחה וגם השיר שסיים את הסדרה הוא האחר, חוץ מזה משמיעים אותו הרבה בפרק של יום כיפור שמו הרבה את שלום חנוך את פרויקט הגומיה כמו שרשמתי מקודם שמו את רוחות של טמטום ומזל טוב אני זוכר פעם אחת ששמו שיר מהדיסק של outkast, את my favourite things (שמשום מה גם טעו בשם שלו) בפרק עם זכרון שמו איזה 4 שירים של נושאי המגבעת שמו גם קצת מוקי בפרק האחרון של העונה הרביעית אם אני לא טועה בפרק עם רבין שמו שירים מהדיסק שלום חבר ויש עוד הרבה.. ואת יכולה לחכות קצת הפסקול יוצא עוד שבוע וחצי..

qt1

New member
לא היה משהו של אולארצ'יק../images/Emo35.gif ../images/Emo79.gif

just me2

New member
היה גם הרבה פינק פלויד

אבל כמו שאמרו כבר היו הרבה שירים במהלך 5 עונות שההודעה קצרה מלהכילם

fn

New member
פוווווו...

קצת קשה, כי הרבה מהאומנים שהשמיעו, השמיעו רק שיר בודד. כאלה שעולים בראשי כעת: אהוד בנאי קרני פוסטל רעש אריק לביא ג'וני מיטשל מיק הארוי Radiohead (הפרק בו מציע רפי נישואין, כולו רדיוהד) REM ועוד ועוד ועוד.... צריך פשוט לבדוק בסוף כל פרק בכתוביות :)

elliott

New member
מישהו זוכר

איזה שירים בדיוק היו של ג'וני מיטשל, הwhite stripes ומיק הארוי?

qt1

New member
כנראה שלא זוכרים ולכן לא עונים ../images/Emo10.gif

אל תקחי את זה אישי
הנה, טוארג מציע שנרשום בכל סוף פרק בשידורים החוזרים את שמות השירים, כך נדע בדיוק מה הושמע. נחכה ונשמע

elliott

New member
אחלה

באמת תודה, אני לא לוקחת אישי, אני בטוחה שכל מי שבפורום הזה היה שמח לעזור לי
וכנראה שצריך לחכות לשידורים בחוזרים, אני סבלנית! תודה בכל אופן!

למעלה