שירי שואה-מי שלא יכול להיות רציני ל

Mrs Hetfield

New member
שירי שואה-מי שלא יכול להיות רציני ל

א להכנס בבקשה.. אז אם את/ה לא מסוגל/ת להיות רציני... עדיין אפשר לסגת.. לאיזה פרויקט קטן.. איזה שירי שואה אתם מכירים? (לא לעשות צחוקים באשכול הזה בבקשה.. זה לגמרי רציני)

חנה סנש- הליכה לקיסריה

אלי, שלא יגמר לעולם החול והים. רשרוש של המים, ברק השמים, תפילת האדם.

אה ויש עוד אחד!

של יהודה פוליקר, שכחתי איך קוראים לו... משהו כמו: "... חלקת שלום ישנה, נומי רח, נומי. נומי, ילדה קטנה. את החיים לקחו לך, אווווו מלחמות קדושת. מלאכים בכו לך, בעיניים, יבשות." לא זוכרת איך קוראים לו...

האמת שפוליקר כתב המון שירי שואה

יש גם את "התחנה הקטנה טרבלינקה" פוליקר הוא בן לניצולי שואה או משו כזה, והוא גם עשה סרט על המשפחה שלו שמשלב המון שירים על השואה.

shalomEko

New member
אתה יודע מה?

תן לי שם של עוד אמן ישראלי שעושה את המוזיקה שהוא עושה... תראה לי אמן שיודע לעשות הכל... אין על פוליקר..

עם כל הכבוד אתה טועה

אניחושב שהוא אחד היוצרים הישראלים המוכשרים שקיימים. קין אחד השירים החזקים. הייתי בהופעה שלו בקיסריה ונהניתי מכל שניה...

Darakan

New member
עיירה בוערת

גם בגרסה המוקרית שאני לא יודע מי מבצע אותה וגם בגרסה של סיילם

n a v n a v

New member
את

יכולה אולי להכנס לפורום זיהוי שירים אני בטוחה שהם יודעים יותר....

יהודה פוליקר- אפר ואבק

n u t

New member
אממממממ

היה שרשור על זה בפורום זיהוי שירים, אז הבאתי לך את השירים שעוד לא כתבו לך כאן... מקום לדאגה- ריקי גל ומתי כספי ריקמה אנושית- חווה אלברשטיין בראש השנה שלך- ריקי גל דמעות של מלאכים- יוני רכטר לאורך הים- עופרה חזה אחינועם ניני - ניגע אל החלום מקיץ אל חלום- גלי עטרי מישהו- יהודית רביץ שער החרמים- מאיר בנאי...

למעלה