שירי, שוב סליחה..לא יכולתי להתאפק..

ritosh

New member
שירי, שוב סליחה..לא יכולתי להתאפק..

תהנו
"ליכוד - אין בעם עבודה - אין לעם מרץ - אין לאף אחד עם אחד - הצחקתם אותי איחוד לאומי -גורנישט אהבת ישראל - נאדה שינוי - לא נראה באופק. אז בשביל מה הבחירות, לעזאזל? (סליחה אסף) בשביל חתיכת עלה ירוק?" שחר פילוביץ.rotter.net

lupland

New member
היי לריטה שקשה עליה שנתה

וואו.רוטר נאט.כמה שנים לא ביקרתי שם. ריטה.לידיעתך שירי חזרה ללימודים למרות שלא איחלנו לה ולכל האחרים סמסטר חדש ונעים.אז הינה. חוץ מזה.ביננו.רק להזכיר לך שוב.שירי "חיה פוליטית".ויש שמועות שהיא זאת שתמכה בגלית גמליאל... יאללה.יש עוד משימות להיום. ודחילק ריטה.ברור לך שאם זה היה תלוי בי יכולת להכניס לאתר כאן חוץ מפוליטיקה גם נושאים...מעניינים...מחיי היום יום...

ritosh

New member
נכון. היו לי נדודי שינה. אבל....../images/Emo12.gif

שאתה תכתוב הודעה בפורום בבוקר???

ל3

New member
הי לריטה,אספי וכולם

אכן אכן חזרתי ללימודים אתמול. היה מאוד נחמד לפגוש שוב את החברות ולדון איתם על "החופש" שהיה לנו. קיבלתי אתמול עבודה בקורס הספרות השני שעשיתי - 92 ( יחי ההבדל הקטן מה72). את העבודה עשיתי על הספר " The Catcher in the Rye ובעברית : " התפסן בשדה השיפון".אני ממליצה בחום לקרוא את הספר- הוא מקסים!!! ריטה- אהבתי את מה שרשמת אספי- אפרופו גלית גמליאל, אתמול הראו בחדשות את חברי הכנסת החדשים עוברים הכשרה בכנסת. סיפרו על מי בא רציני ומוכן ללמוד ומי זילזל ובילה את כל ההרצאות בחוץ במזנון הקפיטריה- כן כן גמליאל הייתה מבינהם ולא רק זה היא גם החליטה שהיא מגיעה באיחור יחד עם עומרי, בנו של ראש הממשלה. ... יום טוב לכולם

למעלה