שירי ......!

שירי ......!

רציתי להגיד לך תודה,תודה בזה שאת סגנית העורך של העיתון ! אין יותר עיתון ממכם,פשוט אין ! הבדיחות,הפוסטרים,הקומיקסים,ההפעלות,הכתבות המרתקות ! יש לי רק בקשה קטנה אח שלי מבקש ממני שתפרסמו פוסטר של בקוגן...אז אם תוכלו וגם ףפוסטר של ריאנה ודמי לובאטו ואמילי אוסמנט ומיילי סיירוס....\ תקווה שתגיבי רוי

שחף שלר

New member
היי רוי ../images/Emo13.gif

אני מסכים איתך, באמת זה מזל ששירי איתנו והיא הופכת את העיתון למאוד מעניין ומצחיק! היא גם מאוד נחמדה
לגבי הבקשות שלך- אנחנו מבטיחים להתייחס. תודה שאתה כותב לנו בפורום!

בבקשה שחף אין על מה ../images/Emo8.gif

גם הכתבות שאתה עושה על מפורסמים ומתייחס לבקשות של כל אחד ...! יש לי רעיון אפשר לעשות מדור שיוקדש רק למוזיקה הלהטים של זמר שירים שהוציאו לאחרונה חידות על המפורסמים חדשות....! שחף אני חושב שאתה יכול לעשות את זה כי אתה כבר מעורב בכל החדשות והרכילות ....!!

שחף שלר

New member
היי רוי../images/Emo13.gif

והאוו, תודה רבה! לגבי מוסיקה- זה רעיון מצוין, אני אשאל את שירי מה דעתה. אלו זמרים או זמרות (חוץ מריהאנה) אתה הכי אוהב?

היי רוי :)

הרבה בקשות יש לאחיך :) ננסה למלא אותן.. כיף לי לערוך את העיתון בשבילכם ועוד יותר כיף לקבל כאלה תגובות!

בבקשהה אין על מה !

את עובדת קשה בעבודתך ואת שמחה לעשות אותה ומגיע לך את כל המחמאות האלה :)
מה עם הרעיון למדור של מוסיקה ?

../images/Emo13.gif

תודה רבה! אני ממש אוהבת את הרעיון של מדור מוזיקה למרות שהרבה מוזיקאים מופעים במדור השלט שלנו ב"חדשות השבוע" כמו ג'סטין ביבר, סלנה גומז, מיילי סיירוס והאחים ג'ונאס. מה היית רוצה שיהיה במדור מוזיקה?

אמממ. ..

שיהיו בו אלבומים חדשים של הזמרים,מילים לשירים,חידון,שאלות ...! כל מיני! מה את אומרת ?

כן.

אני רוצה שתעשו גם מדור קולנוע וספורט. (כמו My Movie) לדעתי באמת כדאי להוסיף עמודים.

רעיון יפה על מדור מוזיקה ???

את יודעת מה אני חושב ? שצריך להוסיף עודד עמודים ... דיסני תמיד הוסיפו 18 עמודים ... ואמא שלי אומרת שאסור לי לקרוא מעריב לילדים כי היא אומרת שזה שטויות ...

למעלה