שירלייייייייייייייי!

Hip Hop star

New member
שירלייייייייייייייי!../images/Emo2.gif

היום יום הולדת!היום יום הולדת!היום יום הולדת לשירלי!|מאוהבת|. ילדה,גדלת בשנה!
.מזל טוב שירלי ליום הולדתך ה-17 אם אני לא טועה...?
. ואם אני טועה אז תקני לגילך האמיתי
. אמ......אז שוב פעם המון המון מזל טוב והצלחה בכל מה שתשקיעי בו את הלב,ושתזכי להמון אושר ובעתיד גם עושר
. מאחלת לך המון בריאות בחיים כי זה חשוב,ושבחיים שלך לא תעשני!!!!
כי זה לא בריא,ואני צריכה אותך בריאה לולה(כפי שספי מכנה אותך
). אמ.........ומה עוד? לא יודעת מה עוד אני יכולה לאחל לך חוץ מיום טוב?. אמ...ואוסיף שאני מאוד מאוד מאוד אוהבת אותך!.אז מזל טוב,ובמפגש הבאה שאני מקווה שתבואי..אחריי שאקנה ליונתן גלידה,אני אקנה לך שוקולד
. בנתיים כמו שאני רגילה להקדיש שירים לאנשים,אקדיש לך את השיר הבא: "איך הגענו כה רחוק? נגעת בידי והדלקת את המכונית ולראשונה בחיי אני בוכה. האם אנחנו בחלל?האם אנחנו שייכים? איפשהו אף אחד לא אומר שזה אסור וכמו הכוכבים אנחנו נשרפים הרחק במרחקים... איך הגענו כה רחוק? זה לא צריך להיות כ"כ קשה עכשיו לראשונה בחיי אני עפה איך הגענו כה רחוק? נגעת בידי והדלקת את המכונית ולראשונה בחיי אני בוכה האם אנחנו מאוהבים? האם מגיע לנו לשאת את הבושה של כל העולם הזה? וכמו הלילה אנחנו מסווים הכחשה" אני חושבת שזה דיי מתאים לך ולזה שאת דלוקה עליו,לא?. לא משנה..שיר לא טוב..יש לי בחירות גרועות.... מצטערת שהרסתי עם הקטע האחרון,סליחה...ומזל טוב בפעם ה-4 נראה לי

Hip Hop star

New member
אז בתור התנצלות../images/Emo9.gif

תמונה שתפצה על הפאשלה
אוהבת אותך מאוד
.

shircherry

New member
חחחחחחחחחחחחחח אלוש!!!

תודעעעעעעע אממממממממממ גם ככה לא הבנתי את השיר... חחחחחחחח ושוב תודעעעעעעעעעע

bustedit

New member
מזל"ט!../images/Emo65.gif

שירלי! כרגיל אין לי מושג למי יש יומולדת.. ואין לי מושג מי זאת שירלי.. חחח אולי אני יזהה לפי הכינוי.. מה הכינוי שלה? בכל אופן!!!! מזללללל טווווווובבבבבב עד מאה ועשריםםםם הרבה שמחה ואושר כושר בריאות ויושר תחייכי תהיי מאושרת ובעזרת השם תתחתני עם טום [או עם מי שאת מעדיפה] ותזמיני את כולנו לחתונה! [אהמ.. אני דורשת סלואו עם דני] יהיה שמח!!

shircherry

New member
חחחח תודה!

היי אני שירלי! וזה הכינוי שלי ^^^ ותודעעעעעעעע

DesertRose7

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

עד 120.. ושיהיה לך את היום הכי כיפי בעולם (לכי תדעי.. אולי תעברי לסין ומשהו יקרה לך מהפיצוץ אוכלוסים..)

bar jones

New member
../images/Emo140.gif שיר'וש מייי לאבב!!!! ../images/Emo99.gif

שיר'וש בייבי! הכי הכי הכי הכי הכי סוויט סוונטין שבעולם! תחייכי תמיד כמה שיותר, תאמיני לי שככה את גם הכי יפה :) תמיד תעשי מה שאת רוצה בדרך שלך, ותזכרי כמה שאת ילדה מדהימה :) מקווה שנישאר חברות טובות פור אוור אנד פור אולוויז! לאב יו סו סו מאצ' מורי ג'ונס.... *נ.ב-- שוב, האפי בי דאי, ושתדעי לך שאני והגמלה עדיין תוהות מה לקנות לך...*

shircherry

New member
חחחחחחחחחחחחחח

לא משהו פרוותי ורוד שעושה קולות... זה מפחי דאנשיפ ובאמצע הלילה אני עלולה לחשוב שזה חייזר שבא לקחת אותי ל"את יודעת מי"לנד (רמז הוא איתי בכיתה וחייזר בעצמו... תבחרי אחד מהשניים כי ממילא הם עיסקת חבילה) אז תודה מורי (אני מקווה שהכל בסדר עכשיו... ודורשת הסברים מהגמלה את יודעת על מה) ותווווווווווודה על המומולדת

SPFAN

New member
יאאא מזלטוב! ../images/Emo24.gif

למרות שנאי לא מכיר אותך
יהיה נחמד לדבר איתך
מזלטוב שוב
ושוב מזלטוב
איזה יופי
אלה, אם כבר הגענו לזה... אז גלידת מנגו

I LOVE ROK

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo151.gifמזל טוב!

אני די חדשה פה אבל שהיה לך עד 12000 שנה!!

למעלה