שירלי את פה....? אם כן..תכתבי לי (גלושית)
מ מלאך בגן החטאים New member 21/8/01 #2 היי גלו´ש אני ניב בן 15 מרעות ואני מת על אביב גפן! תספרי קצת על עצמך... אנשים בכלל אני חדש פה תספרו על עצמכם....
היי גלו´ש אני ניב בן 15 מרעות ואני מת על אביב גפן! תספרי קצת על עצמך... אנשים בכלל אני חדש פה תספרו על עצמכם....
ל לגלוש יש אקדח New member 21/8/01 #3 הייייייי ניב! ../images/Emo9.gif אני גל....מן הסתם ואני גוססת על אביב גפן...ובכלל אני אוהבת רוק מכל הסוגים אממ..אני מחיפה..והיום זה היום הכי עצוב בחיים שלי
הייייייי ניב! ../images/Emo9.gif אני גל....מן הסתם ואני גוססת על אביב גפן...ובכלל אני אוהבת רוק מכל הסוגים אממ..אני מחיפה..והיום זה היום הכי עצוב בחיים שלי
מ מלאך בגן החטאים New member 21/8/01 #4 גלו´ש? למה את עצובה????../images/Emo10.gif זה לא טוב ליהיות עצובה..... אני לא מרשה לך ליהיות עצובה וזהו!
גלו´ש? למה את עצובה????../images/Emo10.gif זה לא טוב ליהיות עצובה..... אני לא מרשה לך ליהיות עצובה וזהו!
ל לגלוש יש אקדח New member 21/8/01 #5 ווואף! אני עצובית מסיבה מאוד טובה...ואין לי בעיה לפרט...פשוט לא פה!! יש לך אייסי?
Y yellow cheese New member 21/8/01 #8 היי ניב... אני שירלי, בת 16 בעוד ארבעה חודשים.... אני גרה בבאר שבע.. עולה לכיתה י´... מזל קשת.... חולה על רוק ישראלי... וזהו בעיקרון.. אם יש לך בעייה כלשהי אל תהסס לפנות אליי! זהו.... שלך תמיד, שירלושית~*מנהלת~*הפורום~*
היי ניב... אני שירלי, בת 16 בעוד ארבעה חודשים.... אני גרה בבאר שבע.. עולה לכיתה י´... מזל קשת.... חולה על רוק ישראלי... וזהו בעיקרון.. אם יש לך בעייה כלשהי אל תהסס לפנות אליי! זהו.... שלך תמיד, שירלושית~*מנהלת~*הפורום~*