שירלי! שאלה חשובה!

שירלי! שאלה חשובה!

איך זה ליהיות מנהלת? כי פשוט....כניראה שאני מחליף את שלומי(המנהל) בפורום על בנות ועל בנים אני רוצה לישמוע גם מה רע? גם מה טוב? איך זה? כי אני פשוט לא יודע אם כדי לי לנהל פורום! מהמלאך שבא לפה מגן החטאים...

yellow cheese

New member
מלאך יקר......

קודם כל ברוך הבא לפורום! לנהל פורום זה לא פשוט בכלל... צריך לדעת מה לעשות ומתי..... איזה הודעות למחוק ואיזה להשאיר.. זה כיף לדעת שהפורום הוא שלך... זה כיף לקבל ברכות הצלחה מכולם.... :) אם תחליט שאתה מנהל ת´פורום של על בנים ועל בנות תודיע לי..... אני אכנס לאחל לך בהצלחההההה :))))) שלך, שירלושית~*

MiToOsH

New member
אההמממ (משתעלת...)

ממתי אתה מחליף את שלומי? תודיע לי, שאני אדע מתי הפורום יהרס רשמית...

למה יהרס?אאאאאהההה?

וזה בטיפול כרגע אני מדבר עם המנהלים וחוץ מזה אנשים לא ממש מתנגדים אני יהיה נורמלי אבל אם יהיה צריך למחוק הודעות מפגרות כמו זה שנתן טל´ לפני כמה ימים אם את זוכרת או שאני יראה שאנשים ממש מקללים ומתים לעשות כסח אני ימחק את הודעתם או הודעות כמו פופיק של ארנב שהיה היום אז מה אני כל כך נורא?

אם תמחק את כ-ל הקללות........

הפורום לא יהיה שווה בכלל!!!!!!!!!!!! מה קרה??? קצת קללות בפורום.... זה יהיה י=ב=ש=! יוסי עדן המלך

יווווווווווווו.................

רק אני אומרת פה ששששששששששששש!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ותאמין לי שאני יודעת ה-ר-ב-ה יותר טוב ממך מה מעצבן אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ששששששששש..........למשל!!!!!!!!!!) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ חוצ´מזה אני כן שותפה בפורום.......כאילו אני לא אבל אני כן!!! יעני אני פה בגלל שירלי ה-נ-ש-מ-ה---ש-ל-י---!--!--! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ קפיש?????????? יאללה בייי יוסי עדן המלך

למעלה