שירלי תתחדשי על הפורום!

שירלי תתחדשי על הפורום! ../images/Emo25.gif

ואני רוצה להקדיש לך ת'שיר שיש עכשיו בערוץ 24 :)
עַל הַמַּחֲנֶה נִדְלַק יָרֵחַ עַל הַמַּאֲהָל כּוֹכָב זוֹרֵחַ וְהַזְּמַן כְּמו גּוּמִי מִתְמָרֵחַ לֵיל שַׁבָּת בְּלִי טַעַם וּבְלִי רֵיחַ וְהַשֶּׁקֶט אֶת הַלֵּב קוֹרֵעַ. אֵיזוֹ מִן שַׁלְוָה וְלֹא עוֹשִׂים שׁוּם דָּבָר אֵיזוֹ מִן שַׁלְוָה וְעוֹד שָׁבוּעַ עָבַר. הַשַּׁבָּת בִּכְלָל אֵינָהּ עוֹבֶרֶת כְּבָר קָרָאנוּ אֶת עִתּוֹן הָעֶרֶב שַׁרְנוּ כְּבָר שִׁירֵי מַגָּל וְחֶרֶב כְּבָר תָּפַרְנוּ אֶת הַחֹר בַּגֶּרֶב וּפָתַרְנוּ תַּשְׁבְּצִים בְּלִי הֶרֶף אֵיזוֹ מִן שַׁלְוָה... אַף מִכְתָּב מִמֵּךְ עוֹד לֹא הִגִּיעַ עוֹד מְעַט הַמְּפַקֵּד יוֹפִיעַ וְיַחְזֹר וַדַּאי שׁוּב לְהַבְטִיחַ בְּקָרוֹב לְ"רְגִילָה" אַגִּיעַ שֶׁתִּקְנִי שׁוּב שְׁנַיִם בַּיָּצִיעַ. אֵיזוֹ מִן שַׁלְוָה...
חחחח

yellow cheese

New member
חולה עלייך ../images/Emo25.gif

מתההה עלייך
קרנבל, בנח"ל קרנבל מי שלא יבוא חבל מי שלא יבוא חבל המפלים המקציפים הענפים הנשטפים וכל המים השוצפים הם סוחפים הם סוחפים זורם השטף האיתן מנחל שניר ומגולן וגם יוצא במחולה בהילולה אחת גדולה קרנבל, בנח"ל קרנבל... גואה הנחל ושוטף וגם אותנו הוא סוחף להחיות בסערה את ים המות הנורא . בערבה תרועת צופר והלאה, הלאה למדבר שם את שטפו הטוב יוביל לדוג דגים בברדויל קרנבל, בנח"ל קרנבל... דרכיו רבות ולא קלות, הוא מסמן את הגבולות, משקה שדות ומישורים ושר מתחת לגשרים. קרנבל, בנח"ל קרנבל... אז בואו גם אתם כולכם, לשטוף מעט את נשמתכם, לגלוש מעוז מן ההרים, להיות כמונו שיכורים. קרנבל, בנח"ל קרנבל...

שירלי! ../images/Emo123.gif

איפה הניקוד?!
כבר פורחים נרקיסים בשמורות הטבע מרבדים נפרשים בשפלת החוף כלנית וכרכום, אלף גון וצבע והחוק שאומר - כאן אסור לקטוף. רק עלי אין החוק משגיח רק עלי איש אינו שומר לו היו לי עלי גביע אז היה מצבי אחר. ציפורים נדירות כבר דוגרות בסלע אילנות נדירים נשמרים לחוד איילות נבהלות מסתכלות בשלט בו כתוב בפרוש שאסור לצוד. רק עלי עוד לא שמו שלט מסביב אין לי כל גדר לו הייתי - נאמר - איילת אז היה מצבי אחר. אדוני - היזהר, אל תיגע באיריס, צבעוני ההרים הוא מחוץ לתחום! כל גבעה נשאה בשולי העיר היא שטח בר מוגדר ואזור רשום! אז אני לפעמים חושבת כי היה זה אולי רצוי - לו הייתי נרקיס או רקפת או אפילו איזה בן חצב מצוי הסתכלו מה שקורה לי בדרך: כל אחד עובר, חוטף, קוטף, קולע לו זר לו הייתי חיה או פרח אז היה מצבי אחר!

yellow cheese

New member
חחח לי אין ניקוד..

הַשְּׁקֵדִיָּה פּוֹרַחַת וְשֶׁמֶשׁ פָּז זוֹרַחַת, צִפּוֹרִים מֵרֹאשׁ כֹּל גַּג מְבַשְּׂרוֹת אֶת בּוֹא הַחַג. ט"ו בִּשְׁבָט הִגִּיעַ חַג לָאִילָנוֹת. ט"ו בִּשְׁבָט הִגִּיעַ חַג לָאִילָנוֹת. הָאָרֶץ מְשַׁוַּעַת הִגִּיעָה עֵת לָטַעַת, כֹּל אֶחָד יִקַּח לוֹ עֵץ בְּאֶתִים נֵצֵא חוֹצֵץ. ט"ו בִּשְׁבָט הִגִּיעַ...

אז ככה:

אני נותנת לאחותי ת'מחשב ואח"כ יש ת'סרט שאני רוצה לראות אז בהזדמנות אני אכתוב לך שיר :) קחי
בינתים.. טוב וגם
טוב נו גם
וזהו! :) בה ביי

למעלה