שירלי.......

hadarosh16

New member
שירלי.......

יש לי שאלה נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא חשובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את מוכנה להסביר לי למה במשך כל החודש הזה את בקושי עונה לי להודעות????? עשיתי לך משהו רע שאני לא יודעת עליו???????? אם כן תגידי לי!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל יום רושמת לך הודעה ואת מתעלמת!!!!!!!! ואחרי אומרת שהפורום הזה יבש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא שאני אומרת שאת צריכה תמיד לכתוב בגלל שאת מנהלת את הפורום אני מודה שיש לך בטח המון עיסוקים אחרים חוץ מהאינטרנט הדפוק הזה!! אבל בכל זאת! מקווה שסוף סוף פעם אחת בחודש האחרון תעני לי להודעה! שלך למרות שאני מאמינה שלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני מדגישה את ה-לא!!!!!!!!!!!!! הדרו´ש..... נ.ב:תשכחי מכל מה שבקשתי!!!!!!!! ממילא זה לא שווה כלום!!!!!!!!!!!!

מלמלונת

New member
הדרוש...תגידי

למה הרווחים בין שורה לשורה? ולמה כ"כ הרבה נורא...? ולמה את חושבת שמה שבקשקת לא חשוב? בטח חשוב! טוב זהו ביי

yellow cheese

New member
הדרושית.... ../images/Emo10.gif

אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מצטערת על חוסר היחס שהתקיף אותי בזמן האחרון... לא עשית לי שומדבר רע... בזמן האחרון אני מאוד מבולבלת ויותר מכונסת בתוך עצמי.. עזבי, סתם סיפור מפגר שלא מתאים לפורום הזה.. אני מז´ה מצטערת אחות שלי.. את זוכרת איך היינו פעם חברות טובות?! אז אני רוצה שזה יחזור. אני מאוד מצטערת אם פגעתי בך בחוסר היחס שלי... סליחה סליחה סליחה ולצורך המחשה:
אני במ´ת מצטערת.....
שלך (כן שלך), שירלי (מצטערת) כהן

שירלי

אם משהו מציק לך את יכולה לכתוב פה ואם את לא רוצה כי זה לא נושא הפורום-אז לכי לפורום בנים בנות שם עזרו לי הרבה(למשל כשידידה שלי ניסתה להיתאבד) וגם עזרנו לאחרים וחוץ מזה תמיד יש לי אייסיקיו פתוח כדי להקשיב לכל מי שרוצה 99527095

hadarosh16

New member
אוףףףףףףףףף שירלי... ../images/Emo7.gif

מצטערת! לא ידעתי שעוברת עלייך תקופה לא קלה..... אני זוכרת ולא שוכחת איך היינו מדברות הרבה... אני מודה שגם אני לא בתקופה קלה.. ובתוך התקופה הזאת אני נהפכת להיות קצת קרצייה אני מניחה שאני סולחת לך בעצם אני לא מניחה אני בטוחה גם אני לא ממש כתבתי בחודש האחרון למרות שעכשיו אני כותבת די המון אם את רוצה לדבר איתי את יודעת איפה למצוא אותי.. אני פה בשבילך.. תמיד אוהבת אותך!!!!!! הדרו´ש...

למעלה