שירן וסער טובי! מתחפשים בפורים?

• פותח הנושא Eil
  • פורסם בתאריך
אם אני ימצא תחפושת מגניבה...

בעיקרון, רציתי להתחפש למחבל, אבל הוורים שלי לא הסכימו... הם מפחדים שאיזה שוטר ידפוק לי כדור בראש... (LOL)

shirang

New member
חחחח מחבל ../images/Emo13.gif

אני רעיונות-לס לגמרי השנה.. צריך להיות מקוריים אבל זה קצת קשה... חשבתי להתחפש לאיליין מסיינ או נינה מתא"ו אבל זה לא בדיוק ילך... אם יש לכם הצעות אני אשמח לשמוע.. אולי אני באמת אתחפש למחבל.. רעיון אדיר אני חייבת לציין!!

shnaps girl

New member
יש לי רעיון- זה מסיינפלד ואני הייתי

אמורה להתחפש לזה אבל לא הלך..... את יכולה להתחפש לנאצי של המרק זה יהיה מגניב בטירוף!

shirang

New member
וואלה זה יכול להיות אדיר!!!!!

אני אחשוב על זה אבל הקטע זה שאף אחד לא יבין וכולם יחשבו שהתחפשתי לסתם פריק עם שפם...

Eil

New member
לאו דווקא

אם תשימי סינר טבחים וצווארון לבן כזה זה יהיה די דומה. אם לא יבינו, את יכולה לחבר לתחפושת גם "ארמואר", שהרמז יהיה ברור.

shirang

New member
וואלה זה יכול להיות אדיר!!!

אני אחשוב על זה אבל הקטע זה שאף אחד לא יבין וכולם יחשבו שהתחפשתי לסתם פריק עם שפם...

shirang

New member
מה יהיה עם ההודעות הכפולות האלה?!

Fuck The System!!!!!!!!!!!!!!

Eil

New member
התחפושת שלי מאוד פשוטה אך מיוחדת

קניתי שמלה ורודה עם חישוקים, כזו מנופחת עם הרבה סרטים וקשקושים מוזהבים. הרחבתי את זה טיפה, כי זו תחפושת של ילדות קטנות ואני כבר בת 20, ומתחת לזה אני לובשת גרביים ורודות כי השמלה עצמה מגיעה לי עד הברכיים. לראשי אני לובשת מסיכה של ספיירדמן שעוטפת את כל הראש. ו- וואלה! אני ספיידרמן עם משבר זהות, שהחליט להפוך לטרנסוויסטיט. תודו שזה מקורי.

shirang

New member
אכן מקורי

הדברים הלא מזוהים המעורבים שכשאתה רואה אותם ומבין מה רוצים ממך קורעים אותך מצחוק ואתה לא מבין מה נחת עליך הם הכי שאאאאאווים!! סחתיין עליך ועך יצירתיותך!
הלוואי עליי

Eil

New member
תודה, יקירתי.

אם היית רוצחת מישהו לא הייתי מסגירה אותך.

למעלה