שירן ממש לא זיהיתי אותך...איך היה..

סרט מגעיל! לכל הנוכחים בפורום:

זו המלצה.. נא לא ללכת לסרט "קטע מהסרטים".. הסרט לא מצחיק, שיטחי, וההעתק של מת לצעוק. ואחר י שנים של צפייה בסרטי המשך, כמעט כולנו הגענו למסקנה שסרטי המשך הם אף פעם לא טובים!

סנטה

New member
הצחקת אותי חמודנת !

הסרט פצצה , הוא מצחיק ביותר ! ועכשיו הלכתי לעבודה , שלום !

אין לי מושג...אני לא יודעת מה יש...

בקולנוע. אבל נופר יכול להיות שאת תמצאי את הסרט מצחיק.. אולי.. אני אישית לא צחקתי כמעט... כמעט נרדמתי.. ואפילו רציתי לצאת באמצע הסרט... אז תעשי את השיכולים שלך..

תתביישי לך! מה זו הבורות הזו

"זולינדר" זה הסרט החדש של בן סטילר שהוא הכניס בתוכו את כל המשפחה שלו נו על דוגמני על

שירן ממתי נהיית לי מנגאית?../images/Emo43.gif

דומה למה שהיה לאחד הילדים על הראש בסרט של אתמול...זה שהיה מין סרט על הראש......זה ששיחק אותה יפני...אני מתכוון לתפוז שלמעלה בכותרת...

numerw

New member
לי יש סרט! אף אחד בטוח לא ראה!

זה סרט עם טום גרין, קוראים לסרט fredy got fingered זהו סרט ביזארי לחלוטין ! הוא בטוח לא יגיע לקולנוע בארץ אז קחו בDVD אם יש או תעשו מה שאנחנו עושים מורידים מהרשת ומחברים את המחשב לטלבזיה הגדולה בסלון.

לא הכי קשור לנושא ההתחלתי, נו שהיה-

רק שאלה, איך להוריד אני יודעת מהאינטרנט/רשת מה שלא יהיה אבל איך מחברים לטלויזיה ???

numerw

New member
השתמשנו בכבל..

video אבל עדיף להשתמש בsuper video האיכות יותר טובה...את מחברת את הכבל מאחורה של המחשב ואז לטלביזיה , זה יוצא ממש נחמד לראות סרטים דרך המחשב.

שירן צודקת...סרט על הפנים...היה פה.

ושם קטעים...אבל בינוני..ומטה... בקשר אלייך שירן...את דומה לסינית...אבל עדיין נראית טוב...קינשוואה...

למעלה