שירן

Art Freak

New member
שירן

עקב בקשתך וכ'ו וכ'ו...
הכינותי לך עיבוד חדש של יודה (עם התמונה שרצית)
*הדברים שהשיעמום גורם לי לעשות..
* Hope you like it!

willo1

New member
*אוהבת*!!

יאיי איזה יפה.:):):) ואירק. יש עוד מלא כאלה ששלומית עשתה. מ-ה-מ-מ-י-ם!!! אני יכולה לעלות אותם שוב לפה.. והיום בבצפר עשיתי רקע של יהודה למחשב חחחחחחחחחחחחח

פוליקר

New member
להיפך

פוליקר לא התדרדר אלא רק השתבח עם השנים... זה קשור גם בטעם וריח (ועל מה שאי אפשר להתווכח) אבל זה קשור בייחוד לעובדה שאמן אמיתי משתנה עם הזמן, ואין כאן לטובה או לרעה אלא הוא משתנה ותפיסת העולם שלו משתנה... אז פעם זה היה יותר רוק ורעש, אח"כ המון יוונית ובסוף כל מני שירים עצובים ושוב ערבוב בין כולם... אתה יודע מה? פוליקר בכלל עוד לא הגיע לשיא לדעתי, מצפים לו כמה דיסקים מעולים שבטוח אחד או שניים מהם יהיו מופתים...

ליהית 32

New member
איפה ישנם...?

תמונות עבר של יהודה מעידות על יופיו המשליך מן הפנים אל החוץ... "איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא?", סליחה על הבגידה...

ליהית 32

New member
לווילוווווווווו

לווילו האחת והיחידה ,(וטוב שכך...), לא צריך להכניס אחרי כל מילה את הסמיילים הצהובים... זה גורם לי לקרינה בעיניים... נ.ב. מברוק על השער, איזה עיצוב מעניין ומזמין כניסה... אולללללה

willo1

New member
יו! אני בהלם

וטוב שכך?? חחחחחחחחחח סליחה??! חוצמזה שאני דווקא נ-ו-ר-א אוהבת את הסמיילים הצהובים. הם מוסרים לך ד"ש
אה! עכשיו הבנתי שזה ש-ע-ר ולא שיער. ואני לא הבנתי איזו תמונה שלי הכנסתי לפה בטעות... בעעע

למעלה