../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אנשים יקרים,
שלום לכולם. אני אורעד. ואני על תקן מעריצה של אור ולא של הדג נחש
. אני עוקבת אחרי הפורום הזה כבר מיום היוולדו וקוראת הרבה הודעות שאנשים כותבים כאן. ומעבר לכל ההודעות שקשורות ללהקה, יש הודעות (כמו זו שאני מגיבה אליה) שפשוט לא במקום. הפורום הזה מגעיל אותך?! אז כמו שאמרת, תחזרי לוואלה. זה כנראה לא המקום בשבילך. עם ניהול טוב, הפורום הזה יכול להיות מצויין. כל פורום יכול. אבל
אתם לא נותנים לזה צ'אנס!!! אתם כל יום פותחים שרשורים על כמה הפורום מגעיל/פותחים שרשורים שמקומם בשרשורי אוף/סתם פותחים הודעות שממש פוגעות. בכל אופן, אם אנשים כאן כל כך סובלים, הם יכולים לצאת מהפורום בדיוק באותה המהירות שהם נכנסו לכאן. ואני לא פונה לאנשים אישית, כי אני לא מכירה אתכם. אבל אני רואה את ההודעות שאתם כותבים. ואני יודעת כמה אור נפגעת ממה שהולך כאן
יש כאן אנשים שמתאפיינים בפאנטיות.. והם כנראה לא מסוגלים להיפתח לעוד פורום של הלהקה. או שהם חושבים שהם יותר מידי טובים לפורום ה'מגעיל' הזה. יכול להיות כאן אחלה מקום לאוהבי הלהקה הזאת (שאוהבים את המוזיקה! ולא חייבים לדעת על כל פרט ופרט שקשור לחברים של חברי הלהקה)... ומי שלא מוצא את מקומו כאן, כדאי שילך. במקום להרוס את מה שאור ועידו מנסים ליצור כאן. ואם אני, שלא אוהבת את הדג נחש, בוחרת להגיב על נושא כזה.. תחשבו מה אוהבי הלהקה יחשבו. תחשבו מה הלהקה עצמה תחשוב. תחשבו מה אלה שכותבים כאן חושבים. תחשבו מעבר למה ש
אתם חושבים. קחו את זה לתשומת לבכם