שירררר השבועעעעעעע

שירררר השבועעעעעעע../images/Emo218.gif

של ג'ניפר המלכה בכללי
קליפ השבועע
דיסק השבוע..
ופינה חדשה---> אומן השבוע.. (כל שבוע יש אומן כזה שפתאום אוהבים וחורשים על השירים שלו.. אז לרשום) שבוע טוסטטטט

עונה :)

של ג'ניפר--> Play בכללי: שורטי- חצי רגל בחוץ סאבלימינל ומשפחת טאקת- פרחים בקנה Christina- Fighter Mary J Blige- No more Drama ואילנית לויייייייייייי - כשהיית איתי קליפ השבוע : PLAY נדירר דיסק השבוע: Christina- Strippet דיסק מדהים ומגוון. את החדש B2B אני די שונא יש שם בדיוק 4 שירים טובים מתוך 20 ומשו (כפולל) אומן השובע: כן כן.. Christina Aguilera

ו-2 דברים חדשים../images/Emo49.gif

1- קניתי פלאפון דור 3 סופסוף חח ואני ישים טרוטון של PLAY אני מקווה לימצוא חחע 2- הכי חשוב!.. קניתי את הדיסק הא מ י ת י של J.LO !! זה הדיסק הראשון האמיתי שאי פעם קניתי שלה..! כי אני מת על השירים שם והיתי חייב תתמונות.

QueIronia

New member
2 תגובות לשני דברים:

1. לא חייבים דור 3 בשביל טרוטונים. לי יש מוטורולה E398 (יאק!) שהוא דור 2.5, ויש לי טרוטונים של IYHML, WFT, SIMW ו-JFTB. 2. באמת הגיע הזמן. עכשיו נשאר On The 6, J To Tha L-O! The Remixes, This Is Me... Then ו- Rebirth.

חחח לא נראה לי..!

אני מתכנן חזק על לקנות את This is me then ביגלל שיש שם את All i have ן-JFDB אבל מיצד שני יש שם 2 שירים שלה שאני שונאאאאאא i'm Glad שאני עוד יכול בלחץ לשמוע וBILU שהוא השיר הכי מכוער שהיא הוציאה עם קליפ לא פחות מכוער!.. אבל אני יקנה. כי את Rebirth ממש לא נראה לי.. אה וגם את on da 6 אולי אפילו שהוא היסטוריהה..

אליעד699

New member
עונה..

של ג'ניפר: Ryde Or Die בכללי: סינרגיה-אשם דיסק השבוע-ReBirth אומן השבוע: ג'ניפר לופז.. לא הפסקתי לשמוע אותה!!

nof13

New member
שלי---------->

שיר השבוע של ג'ן- play שיר השבוע לא של ג'ן: 3doors down-let me go אשם-סינרגיה תראי זה אני-סינרגיה קליפ השבוע-אשם-סינרגיה אומן השבוע-סינרגיההה

QueIronia

New member
../images/Emo26.gifשלי../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

היה לי שבוע ש-כ-ו-לו ג'ניפר. שיר השבוע של ג'ניפר: You Belong To Me
(ואם היה איקון של אורגזמה...) Again All I Have (feat. LL Cool J) (Can't Believe) This Is Me שיר השבוע לא של ג'ניפר:
דיסק השבוע: This Is Me... Then לאט לאט אני מתאהב בדיסק הזה טוטאלית. אני מוצא את עצמי מקשיב רק, אבל רק, לו! J TO Tha L-O! The Remixes וגם קצת מאוד Rebirth אבל כמו שאמרתי - TIMT הפך להיות לדיסק המושמע ביותר אצלי - באוטו, באייפוד ועל המחשב(ים). איזה שירים, מדהים. הייתי מעיף את Dear Ben ו-את The One באחת הגרסאות (אני אדיש ביניהן, ואחת בלבד מספיקה בהחלט!). את I've Been Thinkin' הייתי שם בסוף (סתם כי הוא פושר...), ואת You Belong To Me הייתי משכפל. איזה שיר מעולה! פשוט תענוג!

../images/Emo41.gifשלי../images/Emo41.gif

של ג'ניפר: waiting fot tonight וגם im real בכללי: who will love me now של pj - דכאוני רצח! דיסק השבוע: לא יודע... אומן השבוע: ג'ניפר לופז
ו-pj|ריר|

למעלה