שירשורון קטנטון

שירשורון קטנטון

החלטתי לפתוח שרשור (בתקווה שהוא יצליח) מפני שאני בפורום לא הרבה זמן ולא ממש מכיר את כולם אז שאלון קטן... שם:גיא גיל:15 מקום מגורים נוכחי:ירושלים איך הגעת לפורום?:דיפדוף בפורומים מאמין בחיים מחוץ לכדור הארץ?: כן חוקר מושבע של עב"מים או רק חובב?: חובב... ראית עב"מ?:לא...וחבל...

Gilliana

New member
רעיון מצויין ../images/Emo13.gif

גילי, 41, אזור המרכז. איך הגעתי לפורום? ממש בטעות חוששתני. לא היה לי מושג שקיים כזה בתפוז. מאמינה בחיים מחוץ לכדור הארץ? זו בכלל לא שאלה של אמונה זה כמו לשאול האם אני מאמינה בכח הכבידה. חוקרת מושבעת או חובבת? לא זה ולא זה. כרגע קשה לי להגדיר בדיוק. האם ראיתי עב"מ? ראיתי הרבה דברים ונסתפק בזה.

אני!

דור, בן 21 בקרוב. גר בצפון הרחוק. בעברי הייתי פריק מטורף בנושא היום קצת פחות. לא ראיתי בודאות אבל חוויתי כמה דברים מאוד מוזרים

אני אני אני ../images/Emo13.gif

שם: חן/ חני. גיל: 22. מקום מגורים נוכחי:באר שבע. איך הגעת לפורום? דרך העדכון היומי של תפוז לפורומים חדשים. מאמין בחיים מחוץ לכדור הארץ?: כמובן. חוקר מושבע של עב"מים או רק חובב?: חובבת... ראית עב"מ?: כן, ולא רק פעם אחת..

ירדן121

New member
ME:

שם:ירדן[נו'ש] גיל: 14 עוד 4 ימייםםם מקום מגורים נוכחי: באר שבע. איך הגעת לפורום: חיפשתי בתפוז פורומים פורם של עבמים כי הייתה לי כתבה לשים שם ,מצאתי התמכרתי... מאמין בחיים מחוץ לכד"הא.? כאילו אתם שואלים אותי אם אני מאמינה בבני אדם.. חוקר מושבע של עבמים או רק חובבבת: משהו באמצעע... ראית עב"מ.?: לא יודעת אולי ראית ולא חשבתי שזה עב"מ??? בביו'ש..

Gilliana

New member
מזל טוב ליום ההולדת! ../images/Emo13.gif

טוב, נכון שזה רק בעוד 3 ימים אבל מה רע בלהקדים? רק יש לי שאלה קטנה אחת אליך: מה קורה למקלדת שלך?

Gilliana

New member
המון אותיות מכפילות את עצמן

בחלק גדול מההודעות שלך, כך שהנחתי שיש איזו בעיה במקלדת.

אוף ביאסת אותי......

חשבתי שאני הכי צעיר בפורום.....אז אני אסתפק בזה שאני הבן הכי צעיר בפורום...

pasiava

New member
../images/Emo153.gif

שם: פז גיל: 13 מקום מגורים נוכחי: פ"ת איך הגעת לפורום?:דיפדוף בפורומים מאמין בחיים מחוץ לכדור הארץ?: ברור! חוקר מושבע של עב"מים או רק חובב?: חובב שלקח קורס על הנושא ראית עב"מ?: לא
אבל יש לי ציפיות לעתיד

למעלה