שירשורידה-והפעם בנושא "טיפים"

שירשורידה-והפעם בנושא "טיפים"

הטיפים הקטנים-איך להתחיל טוב את הבוקר? אולי אמונות טפלות...? רעיונות שלכם? הצעות? הכול יתקבל!!! כול דבר שיעזור לנו להתחיל את היום בחיוך!!! הנה טיפ לדוגמא: לעזור למישהוא בבוקר-סתם ככה-אח/אחות שזקוקים לעזרה- אמא שצריכה להיתארגן ולא מספיקה... כשאתם הולכים לב"ס ורואים אישה מבוגרת...או בב"ס-לעזור למורים לחברים...ההיזדקקות לעזרה נמאצת בכול פינה! רק תרצו לעזור! ועוד טיפ: כול דבר שמעצבן אותכם על הבוקר- למשל: שאין חלב לשוקו, שאין לכם גרביים ליד המיטה ואתם צריכים לקום יחפים בקור-שאתם לא מספיקים-את כול הבעיות האלו-תרשמו-אפילו בראש-ותחשבו איך יום לפני אתם פותרים אותם כדיי שבבוקר תקומו עם חיוך על הפנים...תחשבו איך תמנעו אותם!!! בהצלחה לכ-ו-ל-ם!!! ומחכה לטיפים...

Michallllllllll

New member
מקווה שלך חמודה היה בוקר טוב..היום

קצת יותר ברור לי מה אני הולכת לעשות..אני מתאשפזת יום ג ונראה משם איך ילך ומה יהיה.. לבינתיים מנסה פחות לחשוב.. עוד שעה יש לי אוטובוס מטבריה לתל אביב.. חפיף יש לי דסקמן ויש כאלו שאין להם.. תודה לילדת הים היחידה שהזכירה לנו להסתכל על חצי הכוס המלאה... מיכל.

RainDrops

New member
אממ

אני חושבת שלחייך למישהו ככה סתם. מישהו שאתה מרגיש שזקוק לחיוך הזה. אולי איזה ילד קטן בדרך לבצפר או אשה מבוגרת.
לישון הרבה. ככה תקומו פחות עצבניים ועייפים עם יותר מצב רוח.
בבוקר אולי גם להתייפיף ללבוש בגדים שאתם אוהבים, לבנות- להתאפר קצת לשים בושם ולהתקלח בישביל הרעננות והריח הנעים של אחרי מקלחת זה זה נותן הרגשה טובה ומשפר את הביטחון.

טוב אז ככה... ../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif

* לקום בבוקר ולנשום עמוק עמוק- להכניס אויר טרי ומלא לגוף לכל חלקי הגוף, לעצום עיניים- להתחבר לאני העצמי שלך- במשך חמש דקות. *לשטוף פנים ואז להסתכל במראה ופשוט- לחייך! הכי טוב לפתוח את הבוקר בחיוך! * לפתוח חלון, להסתכל על השמים האינסופיים, לנשום שוב עמוק- ולהודות על שקמנו לעוד יום נוסף! להודות על שאנחנו יכולים לראות את כל היופי הזה שמסביבנו. * לשתות ולאכול ארוחת בוקר מלאה - יש האומרים שארוחת בוקר היא הארוחה הכי חשובה ביום! בשבילי לפתוח את הבוקר ככה זה פשוט להתחיל את היום על הצד הטוב ביותר!

SadClown

New member
יכולה לנצל"ש משהו?

מדובר בלעשות לעצמנו טוב... אני מאמינה שלעזור ולתרום לאחרים שזקוקים תמיד עושה לעצמנו גם טוב... אז כנסו בבקשה לקישור שלמטה... מדובר בבחור בן 24, בשם אודי שסובל מאי ספיקת כליות וזקוק לתרומת כליה, יש לו עמותה שמגייסת למענו את הכסף, ואחת האפשרויות לגייס את הכסף היא שליחת SMS עם הספרה 10 למספר 1144 וככה לתרום לו עשרה שקלים...

למעלה