שירשורי

erreway2003

New member
../images/Emo32.gif אני לא מאמין!!!!!!

עוד כחודש אני אמור להירשם למקצועות לתיכון שנה הבאה ולא נותנים לי להיכנס לביולוגיה!!! זה פשוט החיים שלי ואני רוצה שזה יהיה גם העתיד שלי ואני לא יכול!!! למה? בגלל שאני חלש במתמטיקה... יש לי 3 יחידות! זה כל כך מעצבן! יש למישהו רעיון איך להתקבל לשם?

ר ו י ת א

New member
תולעת משי

איפה אני יכולה למצוא תולעת משי? ובכלל הבנתי שאפשר למצוא ליד עצי תות, אך איפה יש עצי תות? או שאפשר לקנות איפשהו? תודה תודה תודה

naja

New member
תולעי משי.

דבר ראשון-זה לא ממש זוחל..... אפשר למצא אותן ליד עצי תות בארץ מוצאן אבל לא בארץ. בארץ ניתן להשיג אותן לפעמים בחנויות חיות ולפעמים אפילו בגני ילדים. עצי תות יש במקומות רבים באיזור השרון.

naja

New member
זה לא כזה נורא.

זה שלא תלמד ביולוגיה בתיכון לא יפגע בסיכוי שלך להתקבל לאוניברסיטה וללמוד שם ביולוגיה. מצד שני-זה שאתה עושה 3 יחידות מתמטיקה עשוי להפריע... מסקנה-תנסה לשפר את המתמטיקה שלך ולהתקבל ל4 יחידות ואז תוכל להתקבל לביולוגית. או שתוותר על זה כרגע ואחרי התיכון תעשה איזה קורס 4-5 יחידות מתמטיקה, תשפר את הבגרות ואז תוכל להתקבל לאוניברסיטה.

שובל09

New member
אני...

לומד ביולוגיה, ובאמת מתמטיקה היה אחד המדדים לקבלה.. אבל זה כבר שנה שנייה שלי, ולא נגענו במשהו אחד שקשור למתמטיקה מסובכת במיוחד...

למעלה