שירשור אהבה

שירשור אהבה../images/Emo23.gif

טוב זה הולך ככה.. יש לי לב
. וכל אחד מעביר אותו מאחד לשני... ומסביר גם למה הוא מעביר את ה
...דווקא ל לנמען הזה. מקווה שזה מובן. אז אני ראשונה ואני מעבירה את ליבי
. אל ניצ' כי אני מתגעגעת בטירוף ובגלל שהיא כזאת מקסימה והיא לימדה אותי המון דברים, וייעצה לי המון. בקיצור היה לי איתה כל כך הרבה נוסטלגיות למרות שהתראינו מעט.

מה?? ../images/Emo10.gif יווווווו

איזה כיף לייייייי בא לי לבכות איזה כיף זה לפתוח את העמוד של הפורום ולראות את ההודעה שלך ושל שיר חחח עוד שניה אני מגיבה גם לך... אני כל כךךךךך אוהבת אתכן!!!!!! ואת כולם פה:):)):) יווו הילה אהובתי עשית לי את הערב המועד לעצבות הזה כי מאלף תוכניות בסוף נשארתי בבית חולנית וזה שירשור כ"כ טיפשי וחמוד!!!!!! ואני מתה עלייךךך!!!! חחחח יוווו חחח זה בגלל העוגה בניצנים הא? ידעתי שהייתי צריכה להביא לך עוגה בשביל הרגע הזה
מותק איך אני מחכה לראות אותך!! אני גם מאוד מאוד מתגעגעת לשיחות שלנו (אני בכלל אמרתי את זה ראשונה!!
) ואנחנו כל כך דומות שזה מטריף ויוווו אני מתה עלייך חחח טוב נסחפתי... אז את ה
שלי אני מעבירה ל..שירוש!! הייתה לי התלבטות קשה ביותר.... אבל הלב הזה ללא ספק שייך לשיר... מי יתן והפוסטמה תגיעה למפגש פורום ואני אוכל סוף סוף לראות אותה ולהראות לה את אהבתי הכנה.... למרות שאולי זה לא היה נראה או נשמע ככה לאחרונה.. שיר אני באמת אוהבת אותך! לא משנה מה יקרה... ואת היית הראשונה מהפורום שהכרתי באמת ושהתחברתי איתה! וזהו. אני מתה עלייך!
אל תשכחי את הזמנים הטובים שלנו יחד.... בניצנים (דניאל האמ אהמ דניאל אהמ) ובמפגש הראשון והשני ובבראשית אני מרשה לך לשכוח והשיחות המוזרות בטלפון חחח מבהילנית... אמממ וזהו
חחח איך מתאים לי לקחת ת'דברים האלה קשה.....!!

DidjiT

New member
חחח איזה חמודה!

אם העברת אני חייבת לקחת, וניצ' בובה, אני לא שוכחת.. איך אפשר לשכוח? ואני ניתקתי איתך קשר? לא ולא. אני עדיין מצלצלת אלייך מידי פעם... זה שאת לא עונה זה סיפור אחר. [נבלה]...
ריגשת אותי ביותר.. שבחרת דווקא בי... דווקא בי מבין "כל" האנשים שיכלת לתת להם...חחחחחחח ובניצנים בהחלט היה לי רגעים טובים... לי! חחח... עם דניאל.. יאאא.. ניצ' הייתי אמורה להיות במעלה אדומים מחר. ררר בוטל. חרא. נאחס. שיט.
לא משנה... את ה-
שלי אני מעבירה לתמרוש'.. בגלל שאני כל כך אוהבת תילדה היפה הזאת... וגם יש לי איתה סיפור מצחיק ביותר..חחח אני הכרתי אותה עוד לפני הפורום ואחרי זה בבומבומלה נפגשנו והיא דיברה איתי כאילו בתור אחת מהפורום ואני דיברתי איתה בתור אחת שאני מכירה עוד מידיד שלי.. וזה היה ממש מצחיק.. ובסוף שגיליתי שהיא מהפורום זה ממש הצחיק אותי.. נו מילא.. אז החלטתי להעביר לה את ה
שלי.. כי מגיע לה! וגם כי בחנוכה יהיה לא נורא עצוב כי אסך עובדיה אימפריה(תראו איך כל הנקבות נכנסות לאימפריה) נוסע לפולין והיא תצטרך איזה לב שיחמם אותה בלילות הקרים!

אני שונאת טלפוניםםםם

באמת באמת:( למה היית אמורה להיות במעלה אדומים? ולמה לא בסוף? ולמה לא התקשרת אם היית אמורה להיות בירושלים? שלום

תתתמר

New member
../images/Emo99.gif כפרה.....

חחחחחח יש לך טעותתת! (תראו איך כל הבנות נכנסות ל|היסטריה|!!!!!!) אוי חבובה שלי איי מיס יו....... את ה-
שלי אחרי הרבה התלבטויות, החלטתי להעביר לנאור
כי בלעדיו לא היה לנו שיקום שבועי, ולא היה לנו מי שיזכיר ת'ימי הולדת, ולא היה לנו מי שיעדכן בלוח הופעות, ועוד הרבה הרבה דברים שרק נאור שלנו יודע לעשות!!! אז נאור קבל
!

nawa

New member
כולי התרגשות ../images/Emo9.gif

תמר קבלי
! טוב נו, עכשיו אני צריך להעביר את ה
...אמממ, בוא נראה...וואי יש כל כך הרבה אנשים שאני רוצה להעביר להם את ה
שלי, אבל מכיון שמותר רק לבנאדם אחד (לפחות ככה אני הבנתי את זה) אז אני רוצה להעביר את ה
ל...ברית. אז ברית היקרה קבלי
!

פ ו ס ט י

New member
=)

טוב אז אני מעבירה ל... אמממ שוצי!
שאני ממש מתגעגעת ומתה לראות אותה כבר..

sHotZy M

New member
../images/Emo9.gif יאאאא כפרע עלך../images/Emo70.gif

לא נעלמתי אני פה חיה נושמת וקיימת... אוי כפרע עלך בריתתתתת כולי בהסמקות
גרמת לי לחייך
איזה כייף לי... מוי כייףףףף... אץ ה-
- שלי אני מעבירה הישר לידיה של יזיזתי הנכבדה גברת עדי מושקוביץ' אז הניי

עדיייייייייייייייייייייייייייייי

תמשיכי הומואיתתת!!!!!!!!!!!!!!
אימרי לי, מדוע אינך במוקי? ש ק ר נ י ת
אללההה קריזינריות

DidjiT

New member
../images/Emo12.gif אופסססס

זה היה בטעות.. זה היה מההתרגשות...חחחח

sHotZy M

New member
../images/Emo32.gifאדומית../images/Emo70.gif

מה עם השיר שלי????? לא קיבלת את המסר שלי????? לא יפה.....

למעלה