מה?? ../images/Emo10.gif יווווווו
איזה כיף לייייייי בא לי לבכות איזה כיף זה לפתוח את העמוד של הפורום ולראות את ההודעה שלך ושל שיר חחח עוד שניה אני מגיבה גם לך... אני כל כךךךךך אוהבת אתכן!!!!!! ואת כולם פה
)
יווו הילה אהובתי עשית לי את הערב המועד לעצבות הזה כי מאלף תוכניות בסוף נשארתי בבית חולנית וזה שירשור כ"כ טיפשי וחמוד!!!!!! ואני מתה עלייךךך!!!! חחחח יוווו חחח זה בגלל העוגה בניצנים הא? ידעתי שהייתי צריכה להביא לך עוגה בשביל הרגע הזה
מותק איך אני מחכה לראות אותך!! אני גם מאוד מאוד מתגעגעת לשיחות שלנו (אני בכלל אמרתי את זה ראשונה!!
) ואנחנו כל כך דומות שזה מטריף ויוווו אני מתה עלייך חחח טוב נסחפתי... אז את ה
שלי אני מעבירה ל..שירוש!! הייתה לי התלבטות קשה ביותר.... אבל הלב הזה ללא ספק שייך לשיר... מי יתן והפוסטמה תגיעה למפגש פורום ואני אוכל סוף סוף לראות אותה ולהראות לה את אהבתי הכנה.... למרות שאולי זה לא היה נראה או נשמע ככה לאחרונה.. שיר אני באמת אוהבת אותך! לא משנה מה יקרה... ואת היית הראשונה מהפורום שהכרתי באמת ושהתחברתי איתה! וזהו. אני מתה עלייך!
אל תשכחי את הזמנים הטובים שלנו יחד.... בניצנים (דניאל האמ אהמ דניאל אהמ) ובמפגש הראשון והשני ובבראשית אני מרשה לך לשכוח והשיחות המוזרות בטלפון חחח מבהילנית... אמממ וזהו
חחח איך מתאים לי לקחת ת'דברים האלה קשה.....!!