שירשור אוזניות

שירשור אוזניות

בואו נדבר קצת האוזניות הרי האיפוד לא יכול בלי אוזניות אז אם אתם עם האוזניות המקוריות של האיפוד ספרו איך הן אם האוזניות המקוריות שבקו חיים או שאתם בכלל עם אוזניות אחרות אז ספרו איך הן בעלי ניסיון מוזמנים לספר על חוות הדעת שלהם לגבי אוזניות מסוגים שונים אני כרגע עם אוזניות כפתור של aiwa שלקחתי מאבא שלי אחרי שהסוני שקיבלתי עם האיפוד לא ממש הוכיחו את עצמן המקוריות בכלל נראות רע וכבר גמרו את הקרירה עוד לפני שהגיעו אלי אני בדיוק בסקר שוק לאוזניות חדשות עדיף קשת ועדיף בארץ

cool girl16

New member
בדיוק בזמן בשבילי

אני בדיוק רציתי לפתוח בשביל עצמי סקר אוזניות, אחרי שהשימוש באוזניות המקוריות פשוט מכאיב לי.. לא הצלחתי להבין למה, בכל אוזניה אחרת הכל בסדר, רק באלו כואב לי! *יושבת בשקט ומחכה להמשך השירשור*

האוזניות שלי../images/Emo9.gif

אמנם "סקיפי" שלי
עוד לא הגיע, (עוד 3 ימים ארוכים) אבל גם אני משתמש באוזניות! אני לא ממש יודע איך קוראים לאוזניות האלה, כי הם עברו אליי מאחי. אבל כתוב על כל אוזנייה "COBY" בגדול, ומתחת "CV-160" אם זה משנה משו, זה אוזניות קשת שמכסות את האוזן והם ענקיות (גודל) אבל נוחות מאוד עם סאונד גבוהה ואיכותי. לגבי האוזניות של הiPod לא יצא לי להתשתמש בהם, אבל אני שונא אוזניות כפתור, זה כואב באוזן אחרי כמה זמן ולא מסנן רעשי רקע.

לא מצאתי את ה160 שלך אבל

יש את ה170 הם נראים לי די מגושמים ללכת איתם ברחוב? אין משהו יותר אלגנטי?

2 דברים

1.הם לא כאלה, הם פחות מגושמות, הם קשת רגילה צמודה לראש (לא 2 קשתות מוזרות כמו בתמונה), והאוזניות עצמם גדולות וזהו
2.אני משתמש בCOBY רק לבי"ס שיש מלא רעש אז לא אכפת לי יותר מגושם פחות מגושם, הם עושות ת'עבודה נהדר לשימוש בבית/כל מקום פחות רועש יש לי אוזניות עורף של סוני, שהאיכות שלהם לא מתקרבת לCOBY אבל הם נוחות לשימוש

אז אתה מרוצה מהקובי?

אפשר לסמוך עליך עם חברה בשם קובי?
מצאתי איזה דגם אחר שלהם ניראות טוב בקטע של עורף

אממ אני לא יודע לגבי שאר האוזניות

אבל לגבי הCV-160 אפשר לסמוך עליי שהם מצוינות (כמובן אם לא מפריע לך הגודל), כל אוזניה בגודל של המיני-אייפוד נראה לי

x0d

New member
יש שתיים,

אמנם לא IPOD, אבל קרוב מספיק - NOMAD ZEN (ישן, 10 גיגה..). בנסיעות אני משתמש בETYMOTIC ER4P, שנחשבות לאוזניות PORTABLE הטובות בעולם, כנראה. 23 דציבלים של אטימה, טוב יותר מאטמי אוזניים... כלומר, יושבים באוטובוס, שמים את הווליום על 4 מתוך 25 ולא שומעים כלום מסביב. מדהים. במשרד אני שומע בווליום של 1 מתוך 25...
. מעבר לאטימה, גם בתור אוזניות "סתם" הן עדיין נחשבות לאחד הזוגות מהחמישה הטובים בעולם, כולל כאלו שעולים אלפי דולרים, או כך אומרים לפחות (לא השוויתי). החסרון, כמובן, הוא המחיר - 330 דולר RETAIL, למרות שהמחיר האמיתי קרוב יותר ל230. כמו IPOD... אבל שווה כל אגורה (גם הIPOD
). יש להן גם גרסה זולה יותר כיום, הER6, משהו כמו 120 דולר. שווה לבדוק, אני מבטיח לכם שזה ידהים אותכם, לא פחות. ולא בנסיעות, וכשאין כוח לדחוף דברים קטנים לאוזן, שומע עם SENNHEISER HD497. לא אוטמות בכלל, אבל נוחות מאוד ונותנות סאונד טוב, במיוחד במחיר שלהן (50 דולר). למי שסתם רוצה להאזין במשרד, ולשים לב למה שקורה סביבו (אבל לא פרקטי לחלוטין לרכבות\אוטובוסים\ספינות שעשועים, עקב חוסר האטימה). את שני הזוגות קניתי מHEADPHONE.COM.

Sweet SuGaR

New member
ממ אני משתמשת באוזניות שקיבלתי

הם די גדולות או שהאוזן שלי פשוט קטנה (
?!) אבל התרגלתי רציתי להזמין את האוזניות השניות של אפל שהן ממש יושבות בתוך האוזן אבל אז ראיתי את המחיר וויתרתי

למעלה