שירשור אוף. כי בא לי לשאול

הימים האלו הם כמו לרוץ מרתון אבל בפול ספיד

יש כמה ימים לכל מבחן, הרבה יותר מידי חומר בכל מבחן והמון-המון-המון פרטים קטנטנים שצריך לזכור ואח"כ גם שואלים עליהם. לא מספיק לדעת מה גורמת כל מחלה אלא גם מה השכיחות להופעת סימפטומים ומה האינטראקציה עם תופעות אחרות. עוד שבוע וחצי זה נגמר ובנתיים אין זמן לנוח, חוץ מאשר בהופעה ביום ראשון, שאני אשלם על ההליכה אליה במיעוט שעות שינה היום ומחר. חוץ מזה הכל תקין
. איך אצלך?

הדר 0

New member
אני אני אני!

אני לא יודעת למה, אפילו שהייתי היום גמורה מעייפות, אפילו שהיה קררררר, אפילו שכמעט החלקתי בבוקר מהשלג, ואפילו שבקושי עשיתי היום כסף המצב טוב!
אפשר לשתף במשהו ממש מצחיק שקרה לי היום?? עשיתי הדגמה לשתי בחורות היום, אחת בת 30, השניה בת 32. וניהלנו שיחה שיגרתית. ואז אחת הבחורות אמרה לי שיש לה בעיה, אין לה מספיק כסף בשביל לקנות סטרייטנר בגלל שהיא לא תכננה לעשות שופינג והשאירה את כל הכסף בבית חוץ מכסף למקום שאליו הן הולכות. ואז אמרתי המממ.... מה? לפאב? יעני כסף לשתייה אוכל וכאלה? שום בעיה החברה המקסימה פה תלווה לךאז היא אמרה לי כן משהו כזה. אז אמרתי לה מה זה משהו כזה? לאן אתן יוצאות? והיא ענתה למקום שנקרא קמה סוטרא. ואמרתי בתמימות "הא נשמע קינקי" ואז הן התחילו להעמיק במה שקורה שם "משלמים בכניסה 27.5 יורו ויש אוכל... שתיה..... גברים עירומים.... חדר סקס שאפשר להיכנס להסתכל על אנשים כדי ללמוד וסתם בשביל העניין...." וכו' וכו' אני לא אמשיך לפרט כי בכל זאת יש פה בחורות קטנות ותמימות ממני. קיצר הן היו כאלה חמודות אבל זה היה כל כך הזוייייי ונתתי להן להרגיש ממש בנוח לספר לי ההההכל ותכלס זה היה מענין אבל מוזר לאללה. ד"א היא קנתה בסוף
בקשר למבחנים, צר לי אבל אני לא בשלב הזה בחיים
והשמים לא כחולים בכלל!!אם היית רואה את השלג האימתני שירד היום.........

חרא חרא חרא

התמזמזתי עם בחור בים אתמול וגנבו לי את התיק. אני לא יודעת על איזה חלק מהמשפט אני מצטערת יותר, אבל זה מרגיש כמו עונש. בתיק היו: ארנק- 400 שקל, תעודת זהות, רשיון נהיגה, כרטיס אשראי, כרטיס שירות לאומי, רב קו, וכל מיני מזכרות קטנות (כרטיסים מהופעות, ציטוטים משירים, מכתבים מאנשים). דיסקמן, וקייס לדיסקים עם 6 דיסקים מקוריים (Sky blue sky של Wilco, תתנהגי יפה של שילה פרבר, Blue של ג'וני מיטשל, In Between dreams של ג'ק ג'ונסון, Ten של פרל ג'ם, Narrow stairs של Death cab for cutie), כולם מעולים ואני אוהבת אותם וזה יעלה לי איזה 500 שקל לקנות את כולם בחזרה. ספר ספרייה שאני מתה לדעת איך הוא ממשיך אבל אין בספרייה עוד עותק שלו ושפתון, מברשת שיער, ופלאפון. ברור לי שרוב הדברים האלו שוכבים עכשיו בפח זבל כלשהו אחרי שלקחו את הכסף המזומן והפלאפון, וזה מה שהכי מעצבן אותי. כולם אומרים לי שזה רק כסף ואני אוכל לקנות את הכל בחזרה אבל (א.) זה הרבה כסף ו(ב.) זה לא באמת רק כסף. חוץ מהדברים שהיו לי בארנק, גנבו לי גם את האמון שלי באנשים ואת הכיף מהיום הזה ועשו לי הרגשה נוראית של רגשות אשם שלא שמתי לב ושאם לא הייתי עם הבחור הזה זה לא היה קורה. חוץ מזה אני חייבת להפסיק להתמזמז עם אנשים שאני לא מכירה כי זה אף פעם לא נגמר טוב.

באסה

הגשת תלונה במשטרה? שווה לחפש בפחים ומאחורי שיחים באזור, לפעמים אפשר למצוא את התכולה. ואני אנחם אותך בשני סיפורים מעודדים: לפני כמה שנים חברה שלי הייתה בדרכה להסעה לשדה התעופה. היה עליה תיק גב גדול ועמוס, כולל מצלמה, כסף ועוד. כמה עשרות מטרים מהבית שלה היא פגשה כמה צעירים שפשוט שדדו לה את התיק באיומים וברחו
. למזלה הדרכון היה עליה כך שאחרי תלונה במשטרה היא תפסה טיסה מאוחרת יותר. כעבור כחצי שנה התקשרו מהמשטרה להגיד שהתיק נמצא, כולל תכולתו, כולל המצלמה. והסיפור השני: לזוגתי גנבו מתוך המשרד טלפון נייד וארנק. הטלפון לא נמצא אבל אחרי כמה חודשים התקשר מישהו שמצא את הארנק, כולל כל התעודות, כולל כרטיסי אשראי, כולל כרטיס שי של 250 ש"ח לאיזו רשת, כולל כסף מזומן שהיה דחוף בתא צדדי. מקווה שמישהו ימצא את הדברים ויהיה מספיק הגון להחזיר לך אותם.

לא הגשתי...

נראה לי שלא יקחו ברצינות כזה דבר. כן חיפשתי בפחים ובחצרות ובכל מקום אפשרי ברדיוס מאיפה שהיינו, ללא הועיל... אני ממש מקווה שגם לי יקרה סוף טוב כזה, אבל בקרוב, לפני שאקנה את כל הדיסקים בחזרה

תגישי, תגישי

זה לא שיש להם מה לעשות עם התלונה, אבל לפחות שיהיה רשום וידעו על זה.

למעלה