שירשור אייסי/מסנג'ר

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
שירשור אייסי/מסנג'ר

טוב יצא שדיברתי עם אלה ולא אין חלק מהאנשים בפורום וגם לי אין חלק אזזזזזזז שכל אחת (אני בן יחיד אז לדבר בלשון נקבה, לא?) תרשום את האייסי/מסנג'ר שלה וכו'... שם: אייסי: מסנג'ר: בלוג: מסר לאומה:

dsol

New member
אני יתחיל

שם: דודי אייסי: 5167676 מסנג'ר: [email protected] בלוג: -נסגר- מסר לאומה: המוות טוב ! עובדה שאף אחד לא חזר משם !

טולייצ

New member
בופ ../images/Emo10.gif

שם: אורטל אייסי: 167323263 מסנג'ר: [email protected] בלוג: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=85992 מסר לאומה: אני רוצה לחיות חיים יותר פשוטים לראות שמיים מעלי ואנשים

ברררר

New member
../images/Emo20.gif אני ../images/Emo20.gif

שם: בר :) אייסי:296893141 מסנג'ר:אין בלוג:אין מסר לאומה:"לא תצפה, לא תתאכזב" וגם- "בסיפורים הכי יפים באגדות הכי טובות המלכים האמיצים והנסיכות הכי יפות ובחיים שלנו פה, אז העשן של הסיגריות מכסה את הפנים העייפות"

D i s o r d e r

New member
יאללה, נו-

מיטל, נעים מאוד. מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: לא סובלת, אז לא משתמשת. בלוג: חסוי מסר לאומה: וואו... אני מתרגשת... מה? רק משפט אחד...? אהמממ... נו... לא הכנתי ת'צמי... אהמממ... אוקיי, יש לי, מכירים את הסופר האנס כריסטיאן אנדרסן?! אז הוא אמר פעם משפט שהולך ככה (בתרגום חופשי): "היכן שמילים נכשלות, מוזיקה מדברת..."

ברררר

New member
../images/Emo32.gif ישימו בארכיון את האירוח של

רוני מאתמול? כי לא הייתייייייי :(

dsol

New member
לאאא קשור לפה אבל....

שאלו את זה כבר וזה תלוי בתפוז לא בנו ~_~ תראי היום או מחר אם יהיה אז יהיה אם לא אז כנראה שלא ישימו

למעלה