אז מפני שלא הייתי הרבה זמן בפורום החלטתי שהגיע הזמן למצוא למי שאין ורוצה אייקון לכל כותרת הודעה.. למי שלא יודע מה זה אז הסבר קצר וקולע : האייקונים נועדו לסמל את הבנאדם לא בהכרח מה הוא או מי הוא סתם כי הוא אהב אותך ושם אותך בכותרת של כל הודעה שלו.. כמו שלי שרק היום התחלתי בגלל השירשור יש לי קוני (קונדום) שנדפקת על ידי בני (בננה) חח.. הזכות רייצ'ל ועוד כמה אנשים מקומונת סאמרלנד (שליטה) אז שכל אחד שיבקש עזרה אז אנחנו חברי הפורום נעזור לו..ומי שיש לו אז שיציג אותו ואת שמו או שמה
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifיש לי רעיון בעצם שניים, אולי שלושע../images/Emo3.gif: א. שלכל תוכי יהיה שם משלו, וככה תוכלו שניכם לחיות עם התוכים שלכם בשקט. ב. התוכים חולקים מוח../images/Emo122.gif ג. זה אותו תוכי, בעל פיצול אישיות../images/Emo68.gif../images/Emo66.gif
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהיי היי היי אתה לא תגנוב לי את הבננה../images/Emo94.gif השקסעת שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני עם ../images/Emo94.gif יקירתי כבר בערך שנתיים, ואתה לא תבוא ותשתלט עליה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אז אני מבקשת (קודם בנימוס../images/Emo9.gif../images/Emo123.gif) שתניח את ננה../images/Emo94.gif שלי לנפשה, כי נחמד לה איתי../images/Emo9.gif האייקונים שבכותרת הם כמובן המאומצים שלי, וגם ו- הזמניים../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif שאני מתגעגעת אליהם../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif...