שירשור אייקונים

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

STA1

New member
שירשור אייקונים../images/Emo111.gif../images/Emo94.gif

אז מפני שלא הייתי הרבה זמן בפורום החלטתי שהגיע הזמן למצוא למי שאין ורוצה אייקון לכל כותרת הודעה.. למי שלא יודע מה זה אז הסבר קצר וקולע : האייקונים נועדו לסמל את הבנאדם לא בהכרח מה הוא או מי הוא סתם כי הוא אהב אותך ושם אותך בכותרת של כל הודעה שלו.. כמו שלי שרק היום התחלתי בגלל השירשור יש לי קוני (קונדום) שנדפקת על ידי בני (בננה) חח.. הזכות רייצ'ל ועוד כמה אנשים מקומונת סאמרלנד (שליטה) אז שכל אחד שיבקש עזרה אז אנחנו חברי הפורום נעזור לו..ומי שיש לו אז שיציג אותו ואת שמו או שמה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifיש לי רעיון בעצם שניים, אולי שלושע../images/Emo3.gif: א. שלכל תוכי יהיה שם משלו, וככה תוכלו שניכם לחיות עם התוכים שלכם בשקט. ב. התוכים חולקים מוח../images/Emo122.gif ג. זה אותו תוכי, בעל פיצול אישיות../images/Emo68.gif../images/Emo66.gif

STA1

New member
תיקון אייקון ../images/Emo94.gif../images/Emo111.gif

בני דופק את קוני ולא קוני נדפקת על ידי בני..

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהיי היי היי אתה לא תגנוב לי את הבננה../images/Emo94.gif השקסעת שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני עם ../images/Emo94.gif יקירתי כבר בערך שנתיים, ואתה לא תבוא ותשתלט עליה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אז אני מבקשת (קודם בנימוס../images/Emo9.gif../images/Emo123.gif) שתניח את ננה../images/Emo94.gif שלי לנפשה, כי נחמד לה איתי../images/Emo9.gif האייקונים שבכותרת הם כמובן המאומצים שלי, וגם |אישלג| ו-|זר| הזמניים../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif שאני מתגעגעת אליהם../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif...

Rachel47

New member
אבל דפי...../images/Emo15.gif

מותר לכל אחד שיהיה לו אייקון משלו והוא אוהב את השילוב ה
וה
אל תעשי לו חיים קשים לקח לו הרבה זמן לבחור

tribe spirit

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

*נדי מתפוצצת מבפנים ושותקת לבינתיים רק כי היא מעריצה את דיפי שמעריכה את איש הפסיפלורה*

b u s t e d

New member
אני רציתי בהתחלה את ../images/Emo168.gif

אבל יש את זה כבר למישו כאן
עכשיו אני מתלבטת בין
,
ו-
מה כדאי לי?????

b u s t e d

New member
חחח גולגולת

ואוקע...
תודהה אוקיי- אז אני מציגה בפניכם את חזי, האייקון השווה שלי |פרצוףמחייךבאופןמפחיד|

למעלה