שירשור "איך לעזאזל הם הגיבו?!"

Jinx007

New member
שירשור "איך לעזאזל הם הגיבו?!" ../images/Emo12.gif

טוב, אז כל אחד כאן בפורום התחיל עם מישהו בזמן זה או אחר. כולנו יודעים איך זה הולך: אתה ניגש אליה (או אליו) זורקים משפט (או מדברים בתכל'ס)... אבל מה באמת קרה אח"כ? הלך לכם? הלך לכם בכלל משהו? היה טוב? רע? איך זה נגמר?

Jinx007

New member
אצלי...

פעם אחת (בעצם, זה היה ממש ביום שבת, שלשום), יצאתי עם חברה שלי לסנוקר בפ"ת. היה סבבה...וכל הערב אני ובחור אחד החלפנו מבטים. בחיי שהוא היה חמוד... בכל אופן, חברה שלי כל 5 דקות האיצה בי ללכת ולדבר איתו. (ולחשוב שהפעם האחרונה שהתחלתי עם מישהו הייתה לפני שנה וחצי) בסופו של דבר, כאשר ניגשתי אליו...בעצם, הוא ניגש אלי..זה הלך ככה: הוא: "מה, אני רואה את מסתכלת עלי כל הערב" אני: "ומה נראה לך שזה אומר?" הוא: (אחרי חמש דקות) "אמ..תראי, אני נשוי" (תארו לעצמכם איזה שוק..) אני: "מה נשוי?" הוא: "אני נשוי.." (מראה לי טבעת) אני: "אז בן כמה אתה שאתה כבר נשוי?" הוא: "24.." אני: "חבל.." הוא: "למה, בא לך ללכת לאנשהו?" אני: (לא רוצה להרוס משפחות) "אם רק לא היית נשוי..." כמה עצוב.. עד שסוף סוף מתחילים עם מישהו ושניכם באותו ראש (פחות או יותר) הוא מתגלה כנשוי! למה?! והוא כ"כ צעיר... אם זה לא מדכא אני לא יודעת מה כן..

TheWhiteTigris

New member
לפחות

במקרה שלך זה היה באמת. הבנים הרבה פעמים שומעים את הטענה: "יש לי חבר", ולכי תתווכחי עם זה...

pain is MY love

New member
לדעתי...

אם הוא כבר מציע לך ללכת לאנשהו זה אומר שאישתו היא לא כל כך קיר... אז נכון את לא רוצה להרוס משפחות אבל בקצב הזה המשפחה שלו תיהרס די מהר גם ככה....

ת מ ו ז

New member
סליחה?

"תיהרס די מהר גם ככה" מי את/ה שתיקבע איך המשפחה הזאת תיראה?? או מה יהיה איתה עוד 10 שנים? אולי אישתו בהריון, ויהיה להם ילד אולי כבר יש להם?הפיטרון האחרון הו בגידה, לא שמנה אם הוא הזמין אותה, למה שהיא תיהיה חלק בזה? לפעמים צריך לראות מעבר למעגל הקטן שאתה נימצא בו. הוא אמר לה שהוא נשוי אז שהיא תגיד וואט זה האק ותלך איתו? חבל זה מה שיש לי להגיד.

pain is MY love

New member
אצלי זה היה ככה....

ממש כמו בסרטים.. אני בחורה שלא מתביישת להתחיל עם בנים שמוצאים חן בעיניי... אני נוקטת בגישה של "מי שתבייש מתייבש" זה היה במסיבת סילווסטר בטי אל וי. אני רקדתי ברחבה והוא עמד על המדרגות ולא רקד. הסתכלתי עליו, הוא נראה מ-ד-ה-י-ם, קלטתי את המבט שלו וראיתי שהוא מסתכל עליי גם... החיוך שלו נתן לי את האישור לגשת אליו ואז זה הלך ככה: אני: "מה קרה? אתה אנטי ריקודים היום?" הוא: "לא פשוט היה לי משחק היום..." באותו רגע אני מקבלת פרצוף כזה-
וכבר עולה לי בראש המחשבה "פאק! שוב כדורגלן!!!" וככה זה ממשיך: אני: "אתה בא להגיד לי שאתה כדורגלן?.." הוא: "כן. מכבי תל אביב..." ומאותו רגע הייתי מאוהבת....
בקיצור, הוא ביקש את הטלפון שלי יצאנו פה ושם, היינו ביחד איזה תקופה וזה נגמר כמה ימים לפני שנכנסתי לקורס קצינים.... אכן מסמך אנושי מרגש...

twigy

New member
אין על בחורות עם בייצים !

אני לא סובל את אלה שמחכות בצד שיתחילו איתם

pain is MY love

New member
אני אף פעם לא מחכה

ת'כלס אין לי מה להפסיד... מקסימום לא יילך אני אחיה ואמשיך הלאה..

twigy

New member
כן רק שתאכלי ביעוס

אבל בתאכלס בנינו ההסתברות שגבר ידחה בחורה שבאה אליו נמוכה בהרבה הרבה הרבה מאשר בחורה לגבר.

pain is MY love

New member
זה נכון...

אבל מה כל כך נורא בביאוס? זה לא שהוא אהבת חיי והוא זורק אותי לעיניי כל. אני באה בגישה של "מי שלא רוצה אותי הומו"
אבל מעצם העובדה שיש לי את הביצים לעשות את המעשה, מגדילה את הסיכויים שלי באמת להכיר מישהו נורמאלי ככה... ובאמת רבות הפעמים שאזרתי את האומץ ובאמת יצא מזה משהו יפה....

כמעט25

New member
להתחיל...

האמת לא יודעת מה קרה לי ב3 שנים האחרונות, אני כבר לא מתחילה עם בנים יותר, אין לי כוח, שהם יחזרו קצת מה קרה, לא יהרוג אותם. אבל...אחד הפעמים שהכי זכורות לי שהתחלתי עם מישהו, כשהייתי בתאילנד בגיל 21 ישבנו אני וחברה צמוד למגרש הכדור יד על החוף (ולא בגלל המשחק) ימבה חתיכים, מכל מיני מדינות. שמתי עין על איזה חתיך ישראלי וכשנגמר המשחק הוא הלך ועבר לידינו אז.. אני: "סליחה?!! סליחה?!!" הוא: מסתובב מופתע "כן, מה?" אני: "שכחת משהו!" בחיוך ממזרי הוא: "מחייך חזרה "מה שכחתי" אני: "להתחיל איתי" ואז נקרענו מצחוק אני והחברה שלי כך שזה דיי הרס לי את הסיכויים איתו, פגשתי אותו עוד פעם אחת בארץ וזהו...הוא היה מושלם משעמם כזה..

Jinx007

New member
חחחחחח...שאני אמות...

חשבת פעם שאם היית זורקת משפט פתיחה אחר אז אולי היה יוצא מזה משהו?

כמעט25

New member
אחינו! הסטוריה...

למה להטפל לקטנות...חחחחח ובכ"ז אענה לך: לא...!

twigy

New member
שבוע שעבר אכלתי ביאוס

התחלתי עם איזה אחת מה זה מותק, בדיוק שניה לפני שכבר הייתי צריך ללכת, אז זה היה זריז - באתי אמרתי לה שמעי מותק אני קלטתי אותך כאן כבר כמה זמן ואת מהממת, החלפנו כמה מילים וביקשתי את הטלפון והיא אמרה שהיא מעדיפה לקחת את שלי....... אבל היא לא התקשרה הזונה..

טוב הנה פעם אחת..

שאלתי איזה מישהיא כשעבדתי באיזה מקום אם יש לה אחות קטנה כמוך לסדר לי....? ככה בלי להכיר אותה יותר מדי.. אגב היא הייתה עם עגלה עם ילד.. קיצר היא אמרה שאין לה אחות קטנה.. ושהיא לבד.. זאת אומרת כרושה.. מפה לשם.. הממממ התפתח משהו..

Beyond Time

New member
מקרה שהיה :p

עליתי לאוטובוס חזרה הבייתה, על מדים כמובן, והנה אני רואה עלמת-חן מדהימה ביופייה ש...עלתה לאוטו האוטובוס :) הקאטצ' כאן הוא שלא הייתי משוכנע לגבי הגיל שלה - היא נראה מספיק בוגרת בשביל להיות פוטנציאל להתחיל איתה, כלומר הערכתי אותה כ-17 18, אבל עם זאת נראתה בחלקה ילדה... חצי שעה ישבתי בשקט, לבסוף אזרתי(?) אומץ וניגשתי להתחיל איתה: *אני: "תראי, אני מסתכל עלייך כבר חצי שעה ואת מאד-מאד מוצאת חן בעיני" היא: מובכת קלות "תודה" אני: "ומה שמך" היא: "ירדן (שם בדוי כמובן)" אני: "אני אמיר...ובת כמה את?" היא: "15, בכיתה ט..." אני: "טוב..." בכל אופן, עם כל הכבוד לה וליופי שלה, אין לי הרבה עניין להתחיל עם ילדה שכזו - למען האמת אחי בן 14 בסוף כיתה ח' יכול לעשות עם אחת שזכו הרבה יותר דברים ממני :p לחילופין יכול להיות שלא ממש מצאתי חן ביעניה והיא ניצלה את מראהה-התמים משהו, ויוצא מכל הסיפור שהיא סתם נבזית, אבל אני רוצה להאמין שלא כך הדבר :\ *כן אני יודע שזו לא הדרך הכי טובה להתחיל עם בחורה, אבל לפחות עשיתי את זה :)

twigy

New member
כן גם אני, זה צריך להיות מעניין

כאילו עם מלפפון כרוש זה לא בעיה לדמיין, אבל אישה כרושה זה כבר פאקינג סוג של סדיסט

למעלה