שירשור "אני יודע 100 אחוז מה יקרה"-חדש

שירשור "אני יודע 100 אחוז מה יקרה"-חדש../images/Emo215.gif

מקווה שאני יכול לפתוח, פשוט בשעות הקרובות אני מניח שהפורום יוצף בעוד כאלה

אוקיי, שימו לב לדבר הבא

אח שלי הקטן סיפר לי שיש לו חבר, שלאחותו של אותו החבר יש חברה, שהיא החברה של עומר. ומהטלפון השבור הזה הגיעה אליי השמועה שאחרי כמה פעמים שעומר ישאר על אי המתים וינצח את כל המתחרים שלו, יגיע דן לאי המתים, ינצח את עומר וידיח אותו!
אני כמובן לא מאמין לזה (אני מקווה שזה לא מה שיקרה), אבל נחמד להתלהב שגם אני מצאתי איזשהו קשר לאחד המתחרים חח

LiRs Lullaby

New member
למה? זה יהיה קלאסי!

אם דן יצליח להחזיק מעמד על האי רק כדי להיות מודח פעמיים - על ידי השבט ועל ידי עומר - זה יהיה כזה צדק פואטי
.

סאמוואן

New member
אין מצב שזה יקרה

כאילו שעומר ישאר באי המתים וינצח את כולם זה הגיוני...אבל שדן יגיע לאי המתים (קודם כל זה כבר לא הגיוני,עם כל התככים שהוא עושה שם...) וינצח את עומר?? חחח הצחקת אותי....

אמרתי שגם אני חושב שזה לא יקרה

למרות שאחרי הפרק הזה דווקא יש סיכוי שדן יעוף בקרוב

EizoTop

New member
שאלה לכל אלו ש"מקורבים" להפקה??

אני נותן לכם לשנות את הדעה שלכם ולראות עם דן יגיע לגמר... יאללה עכשיו תגידו שדודה שלי סתם אמרה לי כי היא פחדה שיתבועו אותה אז היא סתם כתבה לי דן...
אז חלאס להגיד שטויות ואל תתעסקו בתפל תתעסקו ביופי ולא בשלילי שיהיה לך המשך יום נעים ולילה טוב. סליאמן אל שאפי חדשות ערוץ 7, מעבר ארז
כאן קול ישראל השעה 23:00 והרי החדשות מפי יחזקאל שמריהו. מטוס קל התרסק בנמיביה ובו 5 יהלומנים ישראלים, כולם נספו, שגריר ישראל בדר"אפ הגיע למקום. כתבנו בדרום עדי סגל מוסר לנו שנורתה פצצת מרגמה לעבר בסיס צה"לי, לא נגרם נזק. עוד כתבנו מוסיף שצה"ל תקף הערב מטרות בדרום עזה, סמוך לציר פילדלפי. והתחזית להיום: בירושלים 0 מעלות ברמת הגולן -3 מעלות בתל אביב 5 מעלות בבאר-שבע מעלה 1 ובאילת 5 מעלות. שיהיה לכם יום נעים ונסיעה בטוחה.

EizoTop

New member
יצא בדיוק בשעה 23:00 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!!

למעלה