שירשור אנסינק

שירשור אנסינק../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo113.gif

לפי רוב העובדות אנסינק לא יחזרו
ג'סטין פורש בגיל 30
לאאאא ג'' סי (נכון?
) מוציא דיסק סולו... ובקיצור חרא!
אז בואו נעשה שירשור זיכרון...
כל אחד ישים את השיר שהכי ריגש אותו..
את מי הוא הכי אהב
קטעים מרגשים ובכלל כל משבא לכם!!
השיר שהכי ריגש אותי זה " i'l never stop " אבל זה לא נכון!
ג'סטין כן הפסיק והלהקה כן הפסיקה!
אוף אני בדיכאון!!!! אז אני נזכרת בדברים עצובים
איזה חיים בזבל!!
יאללה תשרשרו

עצוב../images/Emo7.gif

למרות שאני לא מאמינה שהם לא יחזרו,עצוב לי. אני מתה על ג'סטין טימברלייק אבל אני מאוד אוהבת את אנסינק.לא פייר שג'סטין לא יחזור אליהם,ככה נטש אותם. לפחות לג'יי סי היה ת'שכל להוציא אלבום משלו כי בזמן הקרוב לא נראה לי שאנסינק יוציאו עוד אלבום. אני מאוד מקווה שהם יחזרו,חמודים שכמותם!!! השיר שהכי ריגש אותי- this i promise you. את מי הכי אהבתי- אם את מתכוונת למישהו מהלהקה אז ג'סטין. אם התכוונת לאיזה שיר הכי אהבתי אז זה יהיה-it's gonna be me. ואין לי קטעים מרגשים במיוחד חוץ מהשיר דיס איי פרומס יו,הקליפ מאוד ריגש אותי. הדרוש!!!

moran14h

New member
אם הם לא יחזרו זה לא יהיה בגללו

כי כל אחד כבר פיתח קריירה אחרת ,אז אם הם לא יחזרו זה ממש ממש לא תיהיה אשמתו של ג'סטין. ואני דווקא מאמינה שהם יחזרו! אני ממש לא יכולה לבחור שיר שהכי ריגש אותי או שהכי אהבתי אבל FALLING זה אחד השירים שמאוד ריגשו אותי ..

olsen cool

New member
אוף זה לא פייר!

הם היו ממש טובים כלהקה! אני הכי אהבתי את ביי בי נ.ב:כן זאת אני אפי שנכנסת לפורום מידי פעם כשאין אף אחד בפורום של התאומות אולסן(למרות שהגיעו עכשיו 3 בנים חדשים מעריצים של התאומות?!)

DANIEL1600JT

New member
עצוב לי......

אני רוצה אן סינק!!!!!!!!! טוב, דיסק חדש של אן סינק... איזה בעסה, הייתי בטוח ככה בחופש הגדול שהולך לצאת להם דיסק בסתיו הזה (שכבר בעצם עבר), כי קראתי על זה איפהשהוא....). קיצר, אני הולך לתלות את עצמי בינתיים, אז יאללה ביי.... נ.ב, מאחר שאני תולה את עצמי, יהיו לי כמה חפצים בחדר (כולל פוסטרים, דיסקים וציורים של אן סינק וג'סטין), ש לא אזדקק להם בעולם הבא. כל מי שמעוניין יוכל לקבל אותם בחינם. נא להודיע לי במהירות כדי שאוכל להוסיף אתכם לצוואה בהקדם. בתודה, דניאל.

אן סינק..

יש לי כל כך זכרונות טובים מהלהקה הזאת! השיר שאני מרגש אותי כל פעם זה selfish וגם שיר כריסמס שלהם שמליון שנה לא שמעתי!! ממ...און טיז כריסמס...משהו כזה...או ג'יי סי
השיר שאני הכי אוהבת..יש המון! מכל דיסק יש!! מהדיסק הראשון i drive myself crazy <גם הקליפ מדהים!!! ג'יי סי
> מממ הדיסק השני זה just got paid והדיסק השלישי אז the game is over קטע מרגש אין לי ממש אבל יש לי קטע מצחיק!! ההופעה של just got paod בבילבורד...חיחי ענק! וכל ההופעות שלהם פשוט
חבל שהם התפרקו <משהו שהיה די ידוע משהם לקחו הפסקה> אבל תמיד יהיה לנו את הדיסק של ג'יי סי
<ב27.1!! רק מזכירה לכם!> --->תמונה לזכרון

justinet

New member
הם לא פרשו!! ../images/Emo7.gif הם לא!!../images/Emo7.gif

זה לא נכון!!! הם יחזרו!!! הם חייבים לחזור!!!!! ושמעתי שיש שני שמועות שג'סטין יוצא לשנה חופש בגלל קמרון..ושג'סטין יוצא בגיל 30 לחופש בגלל שנמאס לו מכל זה בלה בלה בלה..... מה נכון לפי דעתכם?

למעלה