שירשור אקורדים

שירשור אקורדים../images/Emo168.gif

אנשים פתחתי שירשור אקורדים לשירים של מוניקה..., יש לי מלא אקורדים לשירים של מוניקה... אז עם גם לכם יש אתם מוזמנים לכתוב... יאללה תתחילון לבקש...

או קי.... ../images/Emo168.gif

אין לי את הסולו בהתחלה של כל החברה אבל אח, קח את חיות מחמד! חיות מחמד הקדמה: | A | A | x2 | A | G F | x4 בית: A C לפעמים קשה להחליט A C מה את החיים יותר ממתיק A C לכן אני משתדל תמיד B G שיהיה לי משניהם בתיק בית: יום ראשון כלוב מזהב יום שני והכלוב נרקב אולי זה לא היה זהב אמיתי אולי דרכתי על שטח פרטי פזמון: A G F ואהבה זה לחיות מחמד A G F אהבה זה לחיות מחמד A G F את זורקת לי עצם שמנה E G# A B האו האו נה נה נה (קטע אינסטרומנטלי כמו בבית) בית: יש אנשים שעשויים מאויר של הרחוב הכי מסריח בעיר קונים ת'מחשבות מקבלן באמת חבל על הזמן בית: לפעמים קשה להחליט מה את החיים יותר ממתיק לכן אני משתדל תמיד שיהיה לי משניהם בתיק פזמון: ואהבה זה לחיות מחמד אהבה זה לחיות מחמד את זורקת לי עצם שמנה האו האו נה נה נה (קטע אינסטרומנטלי כמו בבית + קטע אינסטרומנטלי כמו פזמון) סיום: A G F ואהבה זה לחיות מחמד A G F אהבה זה לחיות מחמד A G F אהבה זה לחיות מחמד A G F אהבה זה לחיות מחמד נלקח מהאתר האקורדיון

גוזלניה

New member
סולו

אני מדברת על סולו של עוד פעם מ"פצעים ונשיקות" אני לא מוצאת אותו וזה לדעתי סולו ממש ממש ממש יפה...

למעלה