יאללה ב"ש בהצלחה יום אני אוהד ביתר אבל היום כמו כל אוהדי ביתר הלב שלי איתכם.........
י יעקב2345 New member 16/5/05 #1 יאללה ב"ש בהצלחה יום אני אוהד ביתר אבל היום כמו כל אוהדי ביתר הלב שלי איתכם.........
מ מליקסון הנשמה שלי New member 16/5/05 #2 שירשור בהצלחה מאוהדי ביתר למועדון הפועל באר שבע שיהיה לכם המון המון בהצלחה במשחק הערב נגד הגועל כתר פלסטיק ת"א אנחנו מחזיקים לכם אצבעות בשם כל אוהדי ביתר יאללה באר שבע מלחמה!!!
שירשור בהצלחה מאוהדי ביתר למועדון הפועל באר שבע שיהיה לכם המון המון בהצלחה במשחק הערב נגד הגועל כתר פלסטיק ת"א אנחנו מחזיקים לכם אצבעות בשם כל אוהדי ביתר יאללה באר שבע מלחמה!!!
ב ביתרית New member 16/5/05 #4 בהצלחה לכםםםםם!!!!!!!!!!! אסור לפשל!!!!!!!! כל אוהדי בית"ר מחזיקים לכם אצבעות......
ה היהודי מיהוד היחיד New member 16/5/05 #5 ../images/Emo50.gif ../images/Emo50.gif וכן גם אני בית"רי, כולנו איתכם .
R Raphael2 New member 16/5/05 #9 בהצלחה לבאר שבע הלוואי תזיינו את התל אביבים, כמו שעשינו בשבת לפ"ת, הקהל הגדול במדינה מחזיק לכם אצבעות, תנצחו וכולם ירוויחו מזה.
בהצלחה לבאר שבע הלוואי תזיינו את התל אביבים, כמו שעשינו בשבת לפ"ת, הקהל הגדול במדינה מחזיק לכם אצבעות, תנצחו וכולם ירוויחו מזה.
T tor35 New member 16/5/05 #10 בהצלחה להפועל באר שבע!!!! בעזרת השם הפועל תל אביב תרד ליגה והם יהיו הקפיצה שלכם קדימה טפו טפו טפו בלי עין הרע חמסה חמסה חמסה יאללה באר שבעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ת'קרעו להם את התחתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
בהצלחה להפועל באר שבע!!!! בעזרת השם הפועל תל אביב תרד ליגה והם יהיו הקפיצה שלכם קדימה טפו טפו טפו בלי עין הרע חמסה חמסה חמסה יאללה באר שבעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ת'קרעו להם את התחתתתתתתתתתתתתתתתתתתת