שירשור בוקר טוב

נ"ש-לפני כמה ימים../images/Emo26.gif

עשיתם שירשור של כל מיני פתגמים ליומן
אני לא מוצאת את השירשור הזה
אז אם יש לכם כח אתם יכולים לכתוב פה שוב את הפתגמים/אמרות
או פשוט לשים לי קישור

נ"ש...צריכה עצה אוביקטיבית מאנשים

שלא מכירים אותי...אז ככה..אתמול אני וחבר שלי החלטנו יחד להיפרד והכל היה בסבבה ושנינו חשבנו על זה ושנינו יצאו מאושרים מהקטע..ודיברנו ונפתחנו...הקטע הוא שהיה שלב בזמן שהיינו חברים שהתחלתי להרגיש משהו כלפי ידיד שלי שהכרתי אותו בזמן שהייתי יחד עם חבר שלי,ועם חבר שלי הקשר לא זרם כי אנחנו אנשים שונים ובגלל זה גם נפרדנו וידיד שלי הוא כמו התאום נפש שלי והוא תמיד רמז לי שהוא רוצה ושכדאי לי להיפרד מחבר שלי כי זה לא ילך..עכשיו מעיק לי על המצפון שלא סיפרתי לחבר שלי..כדאי לילספר לו עכשיו אחרי שנפרדנו או להשאיר את המצב ככה? כי גמרנו את זה בסבבה...ואני גם לא בטוחה שהוא יכעס עליי...אבל לא יודעת אם כדאי...

../images/Emo175.gifעדיף לך לא לספר

לדעתי,בכל אופן,כי אם נפרדתם בסבבה,זה לא משהו שהוא צריך לדעת/שיציק לו.. אם סיימתם ככה יפה,חבל יהיה להרוס את זה ככה.כי הוא יכעס לא על הקטע עם הידיד,הוא יכעס שלא סיפרת לו קודם לכן.עדיף לך לשמור את זה לעצמך.

Craz¥ L

New member
מק../images/Emo78.gif

1236547895432679864 ליהיהיהיהי ליהיהיהיהיה ליהיהיהיהיה ליהיהיהיה ליהיהי 1324657893217987

Craz¥ L

New member
ברור

מה את רוצה שיהיה כתוב שפה עיברית אנגלית? צבע-כסף אדום ירוק תכלת אני חושבת שגם זהב ויש סגול

T z L i L u S h

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifיואו.. איזה מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

צבע
ממש לא משנה כל מה שתרצי שיהיה כתוב באנגלית מחובר עם יש לך... רקע.. גם לא.. תתאימי בעצמך
ביי ותודה
מווווווווואה

Craz¥ L

New member
../images/Emo179.gifאבל../images/Emo26.gifכוכב../images/Emo18.gif../images/Emo178.gif

מה את רוצה שיהיה כתוב?

Craz¥ L

New member
../images/Emo36.gif

הנה לא אוהבת אני יכולה להכין חדש אל תתביישי לבקש...

T z L i L u S h

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifליהי... לכאן../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אני ממש אבל ממש אהבתי
זה מדהההההההההההההההההים
מוווווווווווווווווואה

y a ® d e n a

New member
יאא איזה יפהה../images/Emo99.gif

אממפ- ליהי את יכולה להכין לי גם אחד בבקשה
אני רוצה באנגלית, צבע סגול בהיר, ושיהיה כתוב בבקשה, yarden

¥ LitAloSh ¥

New member
יאייי זה 100מם!!!

אפשר גם